Muharem Hadrović
Foto: Printscreen/Printscreen

Muharem Hadrović pokupio je brojne simpatije publike tokom učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" gde je pokazao neverovatan talenat. 

Kako je u nekoliko navrata govorio, kao dečak je bio veoma nestašan, a to ga je jednom prilikom zamalo koštalo glave.

- Baš sam bio nestašan, i u osnovnoj školi pa posle i u srednjoj školi. Jednom prilikom sam ušao u ženski wc, što je bilo strogo zabranjeno i kažnjivo, a tamo je bila pedagogica. Na kraju sam završio kod direktora sa smanjenom ocenom iz vladanja, ali bilo je toga - s osmehom je ispričao Muharem.

Muharem Hadrović

Printscreen

 

Ipak, njegove igrarije su uzele maha te je sa samo šest godina završio u bolnici nakon što je traktor prešao preko njega.

Radeći na njivi sa članovima svoje porodice Hadrović je doživeo nezgodu koju i danas pamti do detalja.

- Tad je bio doživljaj da se voziš na prikolici, a deca kao deca, svi smo hteli da idemo da igramo fudbal, a ne da radimo na njivi. I ja sam slučajno stao na gumu od prikolice, povukao me je traktor i prikolica je prešla preko mog stomaka. Završio sam u bolnici, imao sam hiljadu boja na svom telu, svašta je bilo - prisetio se pevač koji je danas srećan što je njegova priča imala srećan kraj.

Muharem Hadrović

Printscreen

 

Inače, Muharem je mnogo puta isticao da je srećan i veoma ponosan što je odrastao na selu.

- Život na selu je fantastičan i svakom bih preporučio. Još dok sam bio mali članovi moje porodice su me uspavljivali sa pesmom „Lov lovio mlad Muharem“ i tu je zapravo krenula moja ljubav prema muzici - otkrio je pevač.

Nedavno se verio 

Muharem Hadrović se nedavno verio, a mnogi su se pitali ko je devojka koja je ukrala srce velikog zavodnika.

Muharem Hadrović

Printscreen

 

Iako je vezu sa svojom lepšom polovinom dugo krio, sada je isplivala fotografija koja je otkrila sve o njegovom ljubavnom statusu.

Hadrovića je osvojila izvesna Sumeja sa kojom planira da stane na ludi kamen.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading