Ceca Ražnatović
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Jednom prilikom je u epizodi "Ceca show" javnost videla kako izgleda kada Anastasija Ražnatović sprema palačinke sa bratom i njenim najboljim drugom.

Naime, Ražnatovićeva je priznala da je sama izrazila želju da nauči da sprema palačinke, budući da ih njen dečko, a sada muž, Nemanja Gudelj, obožava.

- Nikada ja nisam bila zainteresovana za kuhinju, Nije me privlačilo, dok je mojoj sestri Heleni to uvek bilo interesantno - kaže Anastasija.

Anastasija je odlučila da nauči kako se priprema njegova omiljena poslastica, a sada po prvi put imamo priliku da vidimo i kako to izgleda kuhinja u luksuznoj vili u Ljutice Bogdana.

Anastasiji su društvo pravili sestra Helena i njen najbolji drug.

U kuhinji dominira bela boja, uređena je po poslednjim standardima, a sudeći po snimku, verujemo da je uloženo dosta novca u njeno uređenje.

Vila ima list, spa, saunu

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je pokazala unutrašnjost svoje vile na Dedinju. 

Vila koja se prostire na preko dve hiljade kvadrata, ima sopstveni lift koji vodi direktno do Cecinog apartmana, a pored toga poseduje ogroman dnevni boravak koji je muzička zvezda sredila po svom ukusu.

Vila Ražnatovića ima nekoliko spratova, mermerno stepenište, ukrasnu ogradu od bakra i velike mermerne stubove.

Ipak, postoji i jedna prostorija koju Ceca do sada nije pokazivala

Tokom pripreme za koncert, pevačica se snimala sa frizerom koji je sređivao u njenoj vili. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dina

04.10.2024 08:53

Baš lepo. Ona odlično zarađuje, dobra je pevačica a ja je posebno cenim što je svoju decu lepo i pravilno vaspitala. Želim joj sve najlepše u životu ♥️