NAŠA PEVAČICA SE LEČILA OD ALKOHOLIZMA! Otkrila strašne detalje u javnost, ali tu nije kraj užasima
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nadežda Biljić svojevremeno je istakla kada je zapravo shvatila da ima problem sa alkoholizmom, te je izjavila da je proces lečenja od poroka trajao čak godinu dana.

Nadežda je objasnila da nije znala za meru sa pićem, ali da je pored toga uprkos svemu imala podršku svoje porodice sa kojom je zajedno odlazila na psihoterapije.

NAŠA PEVAČICA SE LEČILA OD ALKOHOLIZMA! Otkrila strašne detalje u javnost, ali tu nije kraj užasima

Foto: Vladimir Marković

 

- Pre pevanja sam se bavila odbojkom, ali me sport nije preterano interesovao. Više mi je prijala kafana nego teren. Ja ne umem da pijem i jednostavno nisam znala za meru. Nikada nisam bila pijana, ali kada sednem i počnem, uvek bih "prepila"... Podršku sam imala od porodice i zajedno smo išli na psihoterapiju dobrih godinu dana - rekla je Nadežda iskreno i otkrila da je tada i otkrila da ima anksioznost.

Pevačica odlaskom na terapiju je shvatila da nije bio problem samo alkohol, već njena plašljivost i anksioznost, iako važi za sasvim drugačiju osobu. Nakon čega je istakla kako je taj period iza nje i da već pet godina nije uzela ni jednu kap alkohola.

NAŠA PEVAČICA SE LEČILA OD ALKOHOLIZMA! Otkrila strašne detalje u javnost, ali tu nije kraj užasima

Foto: Dejan Milićević

 

- Ispostavilo se da nije bio problem samo u alkoholu, već da sam ja vrlo anksiozna i plašljiva, iako ponekad delujem sasvim drugačije. Žestoko piće je sada iza mene i već pet godina nisam popila ni jednu kap alkohola - priznala je Biljićeva svojevremeno za "Informer".

POMISLILA SAM "ŠTA SAM JA RODILA?"

Nadežda Biljić pre nekoliko godina na svet je donela sina Longa, a jednom prilikom otkrila je da se naslednik prvih 11 meseci života hranio na sondu.

Pevačica je taj period navela kao najteži u životu, te otkrila kako je izgledao.

Nadežda Biljić

Foto: Promo

 

- Došao je pedijatar kada sam probudila iz anestezije da me pita da li je muško ili žensko. Ne znam šta da kažem… Porodila sam se hitno carskim rezom, ali kada su muška deca pod stresom onda im se povlači polni organ i sećam se da sam taj dan sa sve kateterom i ranom krenula da ustanem. Tada je bila ekspanzija korone, nisam smela da ga uhvatim za ruke. Imao je kilogram i trideset grama, pampers najmanji je bio do pola njega, bio je crn, on je bio kao pauk. Nisam smela da ga pipnem, pomislila sam šta sam ja rodila, bio je premali, kao pivska flaša. Taj dan sam ga videla i taj dan su ga odveli sa Narodnog fronta na Institut za neonatologiju i tu je bio od marta do jula meseca. Doktorke na Institutu i sestre, svaka im čast, svaki dan smo zvali u određeno vreme, slali su nam slike deteta - ispričala je Biljićeva, pa dodala:

- Samo ja znam kako mi je bilo. Nisam ni bila svesna šta se dešava, možda bi mi bilo teže da sam mogla da ga vidim. Možda bi mi bilo teže kada bi ga uzela na grudi ili kada bi imala priliku da ga dojim, možda bi mi bilo teže da se rastajem od njega svaki put - rekla je ona i otkrila da je sin imao nezreo jednjak.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading