Desingerica
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Dragomir Despić Desingerica našao se u centru skandala kada se pre nekoliko dana u javnosti pojavio snimak na kom se vidi kako učestvuje u tuči nasred ulice.

Kako se nezvanično saznaje, Dragomir je nakon incidenta dobio poziv da se javi u matičnu policijsku stanicu, nakon što ga je D.R. prijavio za fizički napad.

Ipak, Desingerica i pored toga nastavlja da radi i nastupa. Kako je objavio na svom Instagram storiju, on će sutra napustiti Srbiju.

- Odmor je gotov kao što vidite po portalima (smeh). Od subote kreće Desingerica da ga krvari ponovo na bini. Od subote Salzburgu. Desingerica najveća firmetina i žurketina. Vidimo se u subotu, kreće kardio ponovo - najavio je reper.

"Hteo je da izginem" 

Podsetimo, Desingerica se nakon tuče oglasio za Alo! i otkrio detalje sukoba. 

- Gurnuo mi je seoska kolica pod auto, da izginem. Ukočio sam, a on me je napao dok ga ja nisam ni pipnuo. Zatim se pojavio njegov sin da se bije sa mnom. Na snimku se vidi da mi je udario ženu po licu, tek tada sam odreagovao - rekao nam je, pa dodao:

- Tad sam krenuo da mu nabodem sina, jer ovaj čovek ne može da se bije sa mnom. Nikada ga ne bih pipnuo. U principu sam ja napadnut - zaključio je Dragomir za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Classic

04.10.2024 10:01

Nek se tera u PM smrad , samo što dalje od Srbije .