Adriana i Sava
Foto: Printscreen/Insgtagram

Sin Goce Džehverović, koju gledamo svake srede u ''Eliti'', ali i Teodorin brat Sava, iznenada se preselio iz Srbije sa ženom Adrianom i ćerkom Doroteom. 

Naime, Adriana se sada oglasila i otkrila prve utiske nakon što se zajedno sa Savom i njihovom ćerkicom preselila na drugi kontinent, a ona je sada na Instagramu otkrila kako se snalaze.

Adriana Džehverović

Printscreen

 

- Kakav rolerkoster emocija ovih dana... Naizgled sve savršeno, ali zapravo je u glavi jedan veliki haos. Da li smo napravili ispravnu odluku? Šta smo postigli ovim korakom? Da li odvajanje od familije ima cenu? Sve smo imali u Srbiji, a opet je nešto falilo, da li ćemo to ovde naći? Da li smo mi stvoreni za velike stvari ili u ovom slučaju treba biti skroman? Da li će Dorotea imati bolju budućnost? Sve je preskupo. I još milion pitanja. Potpuni izlazak iz komforne zone i znam da je početak jako težak i da ćemo još 100 puta reći "Šta nam je ovo trebalo?" Ali u dubini duše i Sava i ja verujemo da smo ovde sa razlogom. Nešto postoji, napisala je.

Porodica Džehverović trenutno prolazi kroz težak period

- Joj sine, nije mi dobro. Sava nam je otišao, spakovali kofere i otišli, bukvalno preko noći. Još ne možemo Teodora i ja da dođemo sebi. Iznenadna odluka, dobra prilika, to nisu mogli da propuste. Otišli su sa bebicom u Dubai da žive i rade. Mi smo navikli na njega, on nam je nekako ta muška figura u porodici uvek bio, osloni se čovek na njega, kako ćemo bez njega, ne znam, teško nam je - izjavila je ekskluzivno Goca za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading