Tanja Savić
Foto: Printscreen/Printscreen

 Tanja Savić, koja je postala velika muzička zvezda nakon takmičenja u "Zvezdama Granda", sada je podelila sa svojim fanovima deo svoje prošlosti.

Iako ju je šira javnost upoznala kroz muzičko takmičenje, Tanja je otkrila da je muzika bila deo njenog života od ranog detinjstva.

Na svom Instagram profilu, Tanja je objavila snimak iz detinjstva na kojem peva na svadbi svog brata, gde je prvi put uzela mikrofon u ruke. 

Ona je tokom prve sezone ovog takmičenja zauzela visoko treće mesto, ali je ostvarila najveću karijeru. 

Brojni hitovi i četiri studijska albuma stvrstali su Tanju u sam vrh muzičke scene. Pesma "Tako mlada" vinula ju je u nebesa, a ubrzo je postala miljenica publike.

Tanja Savić, jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, bila je na vrhuncu karijere kada je odlučila da napravi veliku promenu u svom životu. U zenitu svoje popularnosti, prekinula je muzičku karijeru i preselila se u Australiju, gde se 2011. godine venčala za Dušana Jovančevića. Par je dobio dva sina, Maksima i Đorđa, a nakon devet godina braka, Tanja je prošla kroz tešku porodičnu dramu koja je dovela do razvoda 2020. godine.

Iako je taj period bio izuzetno turbulentan za pevačicu, Tanja se vratila muzici i nastavila sa uspešnom karijerom. Danas ponovo uživa u ljubavi, a njen novi partner je pilot, s kojim deli srećne trenutke i stabilnost koja joj je bila potrebna nakon burnih godina.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading