ata
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Dubravka, udovica Bore Đorđevića, zbog tuge i bola za preminulim suprugom bila je prinuđena da prekine projekciju dokumentarnog filma "Riblja čorba - Pesme bez kojih se ne može".

Nakon Dubravkine odluke da prekine pomenutu projekciju oglasili su se članovi grupe "Riblja Čorba", te istakli da nisu bili pozvani da pogledaju dokumentarac.

Bora Đorđević

Facebook printscreen

 

- Dragi prijatelji, Obraćamo vam se povodom stopiranja projekcije filma pod nazivom “Riblja Čorba - pesme bez kojih se ne može”. Primetili smo 1.10. objavu na fb u kojoj se navodi da će se film “Riblja Čorba - pesme bez kojih se ne može” emitovati na festivalu Dok’n’ritam dana 2.10.2024. godine u Beogradu. Pored Borine porodice ni mi, članovi grupe Riblja Čorba, nismo bili obavešteni o projekciji filma. Takodje nismo pogledali film niti smo bili pozvani na projekciju. - saopšteno je na zvaničnom profilu "Riblje Čorbe"

ata

Foto: ATA Images

 

Zatim su istakli kako u dogovoru sa autorima željno isčekuju dostavu filma kako bi uživali u njemu. 

Bora Đorđevic

ATA Images

 

- S obzirom na to da autore poznajemo lično i da smo sarađivali sa njima više puta tokom karijere, mišljenja smo da je film jako dobar. Ali pre bilo kakvog javnog emitovanja smatramo da autori treba da stupe u kontakt sa menadžerom grupe Banetom Obradovićem, porodicom Bore Đorđevića ili sa nekim od članova benda kako bi se stvorilo zdravo okruženje u kom bi film “Riblja Čorba - pesme bez kojih se ne može” zaživeo na pravi način. U dogovoru sa autorima čekamo dostavu filma kako bi uživali u njemu kao i saglasnost za koju su rekli da će nam proslediti. Grupa Riblja Čorba, Vicko, Džindžer, Nidža, Joca, Ivke i Supruga Bore Đorđevića, Dubravka Milaković Đorđević i sin Bore Đorđevića Boris Đorđević - saopšteno je na zvaničnom profilu "Riblje Čorbe"

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading