Ivan Gavrilović
Foto: Alo/Foto: Alo!

Na pitanje da li je Miloševićeva ćerka bila ljubomorna dok su bili u romansi, popularni denser iz devedesetih kroz smeh je odgovorio da je strahovao da to i proveri.

- Marija nije mogla biti ljubomorna kada nisam imao nijednu drugu sem nje. Znao sam da bih se zeznuo da sam poželeo da švrljam. Bilo bi „mali, gde si pošao sa cvetom u kosi“ - našalio se Ivan, koji se sa Slobinom ćerkom dobro zabavljao.

- Nas dvoje smo umeli da boksujemo, da sparingujemo, ali u kući. Nisam bio svestan tada da je ona ćerka predsednika. Pričali smo o običnima stvarima, dobro smo se kapirali i imali smo lep odnos - naveo je naš sagovornik, koji o bivšem predsedniku države ima samo najlepše reči.

 

https://www.youtube.com/watch?v=rFztXHJGydY

 

- Sećam se da smo bili kod njih u Tolstojevoj ulici. Marija ga je nazvala da ga pita šta radi i kako je, a on je rekao da popravlja veš-mašinu. Gledao sam u čudu i upitao da li mogu nekako da mu pomognem, na šta je on odgovorio: „Ne treba, deco, samo vi uživajte. Idem po neke papagajke“ - ispričao je Gavrilović, koji je dalje naveo da su i izlasci sa Marijom bili za pamćenje i da su išli u klubove da slušaju džez.

- Klubovi su se brzo praznili kada bismo ušli u neki lokal. Kada bih pitao Mariju zašto ljudi napuštaju lokal kada mi uđemo, odgovorila bi mi da to rade da bismo mi mogli da uživamo - rekao je denser.

Gavrilović je otvoreno pričao i o ostalim ljubavnim anegdotama koje je imao, ali i o svom neverstvu tokom učešća u rijalitiju zbog čega je bio pred razvodom sa suprugom.

- Bilo je teško. U normalnim uslovima nikada ne bih tako nešto uradio. Marina mi je oprostila, ali trebalo je vremena. Skoro dve godine nismo imali seks, samo smo pričali, išli na kafu, ali to je rešeno. Imamo decu, uspeli smo da očuvamo porodicu - istakao je on.

Otkrio je i dosad nepoznate detalje o druženju sa Džejom Ramadanovskim, kao i razloge zbog kojih je Ksenija Pajčin pre ubistva uvek plakala.

Zbog naklonosti prema ženama Gavrilović je dobio batine od Slaviše Pavića Pirketa. Kako je uspeo da pobegne i sačuva glavu, možete saznati u emisiji „U ringu“, koja se emituje svakog petka u 20 sati na Alo! Jutjub kanalu.

ivan gavrilović

Alo

 

 

Arkanovo veliko „ne“ za drogu

Govoreći o žestokim momcima koji su harali devedesetih, Gavrilović je ispričao da je Željko Ražnatović Arkan bio oslonac većini pevača. Umeo je, kako kaže, da posavetuje, da usmeri, ali i da izgrdi kada vidi da neko pogrešno postupa.

- Droga je bila zabranjena, to nije dolazilo u obzir. Takav je bio komandant - ispričao je pevač.

Pare za osam stanova i džip od Legije

Para je bolo kao blata, pa je samo od svoje pesme  „ 200 na sat“  Gavrilović mogao da kupi osam stanova.

ivan gavrilović

Alo

 

- Zarađivao sam velike pare, ali ih nisam pametno ulagao. Trošilo se na putovanja, provodilo se i uživalo. Nikada nisam bio neki biznismen. Peveči su tada, od tih opasnih momaka, dobijali puno novca, skupe satove, autobobile. Milorad Ulemek Legija mi je posle jednog nastupa u njegovoj diskoteci rekao: „Evo ti ključevi. Onaj džip pozadi je tvoj“.

Alo!/T.K.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading