Milica Pavlović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Milica Pavlović svoj ljubavni život godinama krije od očiju javnosti, a jednom prilikom je javno govorila o vezi sa sportistom. 

U pitanju je sin crnogorskog fudbalera Niše Saveljića, vaterpolista Nikolas Saveljić, koji je nakon kraha veze sa Milicom Pavlović uplovio u romansu sa vatrenom crnkom, za koju mnogi kažu da podseća na pevačicu.

Milica Pavlović je od javnosti vešto krila vezu sa Nikolasom, a jednom prilikom je u emsiiji kod Ognjena Amidžića otkila detalje odnosa sa Saveljićem.

- Bila sam sa Nikolasom, priznajem. Ne znam zašto sam to krila. Bili smo godinu i po dana zajedno. Mi smo se viđali svuda. I jednom kada je došao u Beograd i uhvatio nas je "Paparaco lov". Ja sam teška osoba. Kada smo šetali Kalemegdanom, stavljala sam kapuljaču - rekla je ona i dodala da mu je upoznala i majku i istakla da nisu raskinuli jer se nisu voleli, već zbog fizičke udaljenosti.

"Moji bivši nisu bili promašaji" 

- Moji bivši nisu bili promašaji, trebalo je da se desi baš u tom periodu kad su se desili. I svi su oni uneli neku lepu energiju u moj život. E sad - neko je završio s "dabogda propao", neko ovako, a neko onako. Sve te moje pesme ne bi ni nastale da nije bilo njih. Inspirisali su me mega - poručuje pevačica koja kaže da se nije muvala sa kolegama.

- Izlazila jesam, bila nisam. Izlazila sam s više njih: neko lepo piće, šetnja, priča. I sa svakim od njih sam ostala u super odnosima. Ali meni je tada, u tim momentima, bilo krenulo snimanje albuma, koncerti, nema me, a taj neko ode svojim poslom. Nikako nismo kliknuli na kraju i nikad se to nije završilo da smo se nekako zgadili. Prosto, izlazimo i put nas navede negde drugde, ali kad se sretnemo, super smo - rekla je ona za Kurir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading