Marija
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marija Šerifović pridružila se nizu pevača koji su otkazali svoje nastupe zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu.

Ove strašne nepogode, posebno u varošici Jablanica, odnele su ljudske živote i prouzrokovale ogromnu materijalnu štetu.

Naime, Marija se obratila fanovima putem Instagrama, gde ih je obavestila,  da zbog ovih tragičnih okolnosti, odlučila da zajedno sa svojim timom otkaže koncert koji je zakazan u Sarajevu za 12. oktrobra.

 

 

- Nije vreme za pevanje dok neko pati. Zbog strašnih poplava u BiH, odlučila sam da koncert koji je bio zakazan u Sarajevu za 12.oktobar, pomerim za 28.decembar. Razumem sve vas koji ste kupili avio kartu, ili rezervisali hotel, ali želim da apelujem na sve da pomognemo našim ljudima, a za pesmu i radovanje će biti vremena. Svaka kupljena karta za 12.10, važiće za 28.12. A ja... Ja sam tu za sve, pišite mi u DM, daću sve od sebe da pomognem ugroženima u ovoj strašnoj nevolji. Volim vas sve, čuvajte se - bila je jasna Marija. 

Pevač se hitno oglasio: U ovim teškim trenucima...

Mirza Selimović jedan je u nizu pevača koji je otkazao svoje nastupe usled nepogode koja je zadesila Bosnu i Hercegovinu. 

Strašne poplave u BiH odnele su mnogo ljudskih života i napravile veliku materijalnu štetu, pogotovo u varošici Jablanica.

Mirza Selimović

Promo

 

Mirza je apelovao na ljude da pomognu, a uz to se solidarisao sa prijateljima i komšijama, pa je otkazao nastupe u Crnoj Gori.

- Otkazujemo nastupe u Podgorici i Igalu, te se u ovim trenucima saosećamo sa našim prijateljima i komšijama - istakao je. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading