Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Jelena Karleuša pridružila se nizu pevača koji su apelovali na javnost da pomognu ugroženim porodicama zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu.

Ove strašne nepogode, posebno u varošici Jablanica, odnele su ljudske živote i prouzrokovale ogromnu materijalnu štetu.

Jelena Karleuša

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Karleuša se oglasila na svom Instagram profilu, te je apelovala na sve da pomognu ljudima u Bosni i Hercegovini.

- Duboko saosećam sa narodom koji je stradao u BiH! Doniraću novac a koristim priliku i da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima jer samo zajedno mozemo da ublažimo sav ovaj užas i nesreću - napisala je pop diva, još jednom pokazavši svoje veliko humanitarno srce.

Hitno oglašavanje Marije Šerifović: "Daću sve od sebe da pomognme ugroženima...."

Marija Šerifović pridružila se nizu pevača koji su otkazali svoje nastupe zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu.

Marija Šerifović

Printscreen

 

- Nije vreme za pevanje dok neko pati. Zbog strašnih poplava u BiH, odlučila sam da koncert koji je bio zakazan u Sarajevu za 12.oktobar, pomerim za 28.decembar. Razumem sve vas koji ste kupili avio kartu, ili rezervisali hotel, ali želim da apelujem na sve da pomognemo našim ljudima, a za pesmu i radovanje će biti vremena. Svaka kupljena karta za 12.10, važiće za 28.12. A ja... Ja sam tu za sve, pišite mi u DM, daću sve od sebe da pomognem ugroženima u ovoj strašnoj nevolji. Volim vas sve, čuvajte se - bila je jasna Marija. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading