Petar Strugar
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Petar Strguar sa bivšom partnerkom Ivanom Nikolić dobio je sina Zarija, a pre tri godine tadašnja devojka Olja rodila mu je sina kojem su dali neobično ime Ivo.

Petar je ubrzo nakon raskida emotivne veze sa pevačicom Milicom Todorović glumac je dobio još jednog sina sa koleginicom Oljom.

NAKON RASKIDA SA MILICOM TODOROVIĆ, BIVŠA DEVOJKA MU RODILA SINA! Strugar po prvi put okačio njegovu fotografiju, evo kako izgleda

Foto: Printscreen/instagram

 

Glumac često viđa svoje naslednike iako nije u kontaktu sa majkama njegovih sinova, a sada je po prvi put i podelio na svom Instagramu njihovi zajedničku  fotografiju na kojoj se vidi kako provodi vreme dok je sa njima. 

Naime, Petar se uslikao sa sinovima u porodičnom domu dok ih obojicu drži u krilu.Glumac je svojevremeno istakao kako mu je najvažnije da se ostavri u ulozi oca,

Petar Strugar

Foto: Printscreen/instagram

 

- Moja ideja je bila da dobijem dete, i meni je to bilo važno. Porodica mi je važna i moji su me tako vaspitali - pričao je on i dodao:

Petar je istakao kako bi voleo da ima petoro dece.

- Bože zdravlja, ja bih voleo da imam petoro, šestoro dece, to sam od srednje škole govorio, ali videćemo polako - zaključio je glumac.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading