Milan Kalinić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Vest da se Milan Kalinić razvodi od supruge Sandre nakon 18 godina braka, sve je iznenadila, a detalji rastanka poznatog para gotovo svakodnevno intrigiraju javnost, budući da su isti krili.

Mnoge je interesovalo kako na sve ovo gleda Sandra, koja se, za razliku od Milana, nije oglašavala, a i na njenom Instagramu još uvek se može videti prezime "Kalinić.

Sandra je na svom Instagramu podelila emotivne prizore i pokazala da ipak malo i uživa u ovim teškim vremenima za porodicu.

Njena bliska prijateljica očekuje bebu, a kako se može naslutiti iz plavih balona i Sandrinog plavog prsluka, čini se da će imati dečaka.

Na fotografiji se vidi kako Sandra uživa i skače od radosti, pružajući podršku svojoj prijateljici koja prolazi kroz divan period u svom životu. Kao prava prijateljica, Sandra joj je tu da proslavi ovaj važan trenutak.

Milan se iselio iz stana, razvod krili skoro godinu dana

Glumac se iselio iz porodičnog stana u kom je živeo sa Sandrom i decom, starijom ćerkom Teom i mlađim sinom Vukom, dok komšije tvrde da Milan odavno ne živi sa porodicom. 

Prema izvoru bliskom Kaliniću, Sandra i on odlučili su da okončaju svoj brak još početkom ove godine, smatrajući da je najbolje da svako krene svojim putem, s obzirom na njihovu decu.

On je ubrzo napustio zajednički stan na Voždovcu, gde su godinama živeli, i odmah počeo da traži novu nekretninu za sebe.

U međuvremenu, Milan se preselio kod svoje majke Bobe Kojović, sa kojom se u poslednje vreme ponovo zbližio.

Da odnosi između budućih bivših supružnika nisu bili najbolji, govori i to da se dugo nisu pojavljivali zajedno u javnosti, a Milan je na događaje dolazio ili sam ili u društvu majke, piše Kurir.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading