Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Jovana Jeremić uživa u vezi sa 15 godina stariji biznismenom Draganom Stankovićem, a u više navrata je i govorila o istoj.

Voditeljka Pinka ne krije da je milioner dominantan u njihovoj vezi, a to je isto potvrdila i pevačica Olja Karleuša.

- U mojoj trenutnoj vezi komandant je sada Dragan, a ja sam pukovnik, prerasla sam vojnika. O prošlosti i prošlim vezama neću da pričam. Ja vreme računam od trenutka kada sam srela Dragana. Želela bih da kažem svim ženama da svaki muškarac koji vam kaže da ste vi njegova slabost, znajte da vas ne voli. Ljubav nije slabost, ljubav nije bolest. Ljubav je snaga. Ako vam kaže "Ljubavi moja, snago moja" to je prava ljubav - rekla je Jeremićeva, pa dodala:

JOVANU JEREMIĆ PRISLUŠKUJU NA PINKU! Otkriveni šokantni detalji, javno obelodanjen i razgovor sa njim!

Pink printskrin

 

- Meni Dragan baš tako govori i piše. "Zvezdo moja", "Sunce moje", "Snago moja". E to je prava ljubav, zdrava ljubav - dodala je Jovana, na šta se i Olja Karleuša nadovezala, te otkrila da je prisluškivala njihov razgovor u šminkernici.

- Malopre u šminkernici sam čula deo njihovog razgovora. Jovana je pričala onako tiho, da se ne čuje, ali sam se ja potrudila da čujem. Bukvalno su tako govorili jedno drugom, tepali su jedno drugom, slatkim rečima i tonom i tu se njihova prava ljubav stvarno videla - rekla je Olja.

Jovana: "Ako nemaš da mi platiš putovanje, ne zovi me"

Jovana Jeremić svojim žestokim izjavama i zahvaljujući britkom jeziku, neretko izazove buru u javnosti, pa je tako bilo i ovoga puta.

Gostujući u jednoj emisiji na televiziji Pink, voditeljka Jutarnjeg programa dotakla se muško-ženskih odnosa, te izjavila brutalnu izjavu na račun muškaraca.

Jovana Jeremić

Alo

 

- Imala sam u svojoj ljubavnoj biografiji i ljubavnom životu i te kako muškarce koji fenomenalno izgledaju, fizički, ali sem toga nemaju ništa da ponude! - rekla je Jovana u svom stilu.

- O, šta rade... Slikaju se, kače na storije mišiće sa pet devojaka, a kad ih pitaš šta su uradili za te devojke - ništa! Niti su nešto toj devojci priredili, učinili, niti su je odveli na put, a kad su je odveli na put tražili su da devojka plati pola puta! Izvini, ako nemaš devojci da platiš putovanje... Zapamtite muškarci - ne zovi je na putovanje! - povišenim tonom rekla je Jovana.

- Ili plaćaš putovanje, ili ne zoveš na putovanje - dodala je ona u "Magazinu In".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading