Milan Borjan
Foto: Printscreen/Foto: TvPrva

Snežana i Milan Borjan smatraju se jednim od najharmoničnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Njihov luksuzni dom, smešten na obodu Zemuna, kako navode domaći mediji, vredi milione.

Tokom godina, prošli su kroz mnoge uspone i padove, ali njihova ljubav ostala je čvrsta, daleko od očiju javnosti. Mnogi ističu da njihov dom podseća na holivudske vile.

Vila se odlikuje modernim i ravnim linijama, savršeno se uklapa u prostrano dvorište koje dominira bazenom i pažljivo negovanim travnjakom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Snežana je osigurala i kutak za opuštanje u dvorištu, gde se nalazi udobna garnitura za sedenje i pergola sa dušekom i baldahinima, idealna za sunčanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

S obzirom na to da je Milan fudbaler, a Snežana vodi računa o svom izgledu, u njihovom domu se nalazi i teretana sa svom potrebnom opremom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Središnji deo kuće je dnevna soba, koja je prostrana i ispunjena udobnim nameštajem u svetlim tonovima, a posebno se izdvaja moderan kamin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Tokom praznika, u ćošku dnevne sobe postavljaju jelku, a tada najviše uživaju u toplim napicima pored kamina, radujuci se nadolazećim danima.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading