Zvezde Granda
Foto: Printscreen/Printscreen/Zvezde Granda

Sinoć je emitovana druga emisija nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". U emisiji se pojavilo nekoliko starih takmičara, među kojima je bio i Nenad Vitorović. 


Takmičar iz Leška osvojio je šest glasova stručnog žirija, koji je pohvalio njegov napredak u odnosu na prethodnu sezonu. 

 

Đorđe David

Printscreen/Zvezde Granda

 

Ipak, Đorđe David prisetio se situacije kada je Nenad prošle godine ispao već u prvom krugu dok se borio protiv "izabranog" takmičara, Elsana Pilice

Đorđe David

Printscreen/Zvezde Granda

 

- Ja te se sećam. Pilica te je ozbiljno počistio, ali mi se tvoja boja svidela i tad i sad, s tim što si ti od prošle godine do sada strašno postao stabilan u pevanju - rekao je Đorđe David.

Elsan Pilica

Printscreen/Zvezde Granda

 

Inače, Elsan Pilica, bio je jedan od favorita prošle sezone "Zvezda Granda". 
Takmičar iz Bijelog Polja koji je bio u timu Viki Miljković napustio je takmičenje nakon neizvesnog baraža, kada Saša Popović nije mogao da se odluči između njega i još jednog kandidata, te je bacao novčić i na taj način doneo odluku. 

Elsan Pilica

Printscreen/Zvezde Granda

 

Publika je bila razočarana, jer su Elsana videli kao sigurnog finalistu na osnovu talenta koji je pokazao, izvrsnih glasovnih mogućnosti, kao i maksimalnih glasova koje je dobijao od žirija iz kruga u krug. 


Ni sam Saša tada nije krio da mu je žao što Pilica neće biti do kraja sezone u „Zvezdama Granda“, pa je predložio pevaču da se i naredne godine prijavi.


- Pilice, jako mi je žao. Voleo bih da te vidim i sledeće sezone, ali to ćeš ti odličiti - rekao je Saša Popović.

Elsan Pilica

Printscreen/Zvezde Granda

 

Otkako je počela osamnaesta sezona popularnog muzičkog takmičenja, publika s neizvesnošću očekuje Elsanov povratak, te se na društvenim mrežama mogu videti komentari poput: 


- "Bio si mi favorit od prvog pojavljivanja, vrati se", "Je l' učestvuješ u novoj sezoni?" , "Vrati se u takmičenje, zaslužuješ finale", "E ako on nije za pobednika Zvezda Granda, onda ne znam ko je", "Dečko ubija kako peva, nadam se da će se vratiti u takmičenje" - samo su neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading