Svadba Darka Lazića
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Andreana Čekić oduvek je važila za koleginicu koja pruža podršku svojim kolegama sa javne scene.

Tako je i njena koleginica Tamara Milutinović na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa Andreaninog nastupa uz emotivnu poruku posvećenu pevačici.

Tamara se javno zahvalila na tome što je Andreana bila uvek uz nju i uvek joj bila pravi prijatelj.

Andreana Čekić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Uvek je bila prva i jedina koja izvodi moje pesme na svojim nastupima - sve do jedne! Uvek podržavala, uvek branila i bila vetar u leđa. Ovaj čovek od žene mi je uvek bila prijatelj i hvala ti Andreana na tome! Ti zaslužuješ sve - napisala je Tamara na Instagramu.

Osim Tamare, Andreanini fanovi su se oglasili na mrežama, a jedna od objava na društvenoj mreži X" je sve oduševila.

Andreana Čekić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Jedina osoba sa estrade koja među prvima ubaci u repertoar nove pesme svojih koleginica, bez grama sujete, zato će uvek biti najveća - napisala je korisnica aplikacije.

"ČESTITAM, ZASLUŽILA SI"

Podsetimo, Anastasija Ražnatović nedavno je obradovala fanove sa dve nove pesme, i time se vratila na muzičku scenu posle duže pauze.

Fanovi su bili oduševljeni novim hitovima, a ni kolege nisu propustile priliku da čestitaju mladoj pevačici.

Među njima je i Andreana Čekić, koja je javno podržala Anastasijin povratak.

- Welcome back, my love (dobro došla nazad, moja ljubavi). Čestitam na novim pesmama i radujem se svemu lepom što će biti. Zaslužila si! - napisala je ona uz emotikone srca.

Povodom ovog muzičkog podviga, Anastasija je izjavila:

- Posle duže pauze jako sam srećna što imam priliku ponovo da poklonim svojoj publici nove pesme i nadam se da će im se dopasti koliko i meni! Pesme se puno razlikuju jedna od druge, ali sam sigurna da će svaka naći put do svog slušaoca. Volim da eksperimentišem sa muzikom i da se oprobam u raznim varijantama, “Kadar” i “Prava” su pravi pokazatelj toga. Radujem se reakcijama na nove projekte kojih će biti više u narednom periodu - rekla je.

BONUS VIDEO:


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading