Snežana i Vanja
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Snežana Đurišić juče je viđena na aerodromu gde se pojavila vidno nervozna. 

Pevačica nije marila za to što kamere stoje ispred nje, jer je bila ponižena kada je njen partner ostavio samu ispred lifta naočigled svih i brzo koračao ne bi li ih neko video zajedno, tvrde domaći mediji. 

Sve se desilo juče na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla". Pevačica je bila sa partnerom, uglednim ginekologom, Vanjom Miloševićem i još jednom osobom. 

Snežana i Vanja

Foto: ATA Images

 

Svađa je eskalirala jer je njen partner sve vreme išao ispred nje, a ne ruku pod ruku sa njom, te je ona išla odvojeno sa mladićem koji je bio sa njima. Vanja je ušao u lift dok je Snežana čekala sledeći.

Prilikom izlaska iz lifta, Đurišićeva je išla za Vanjom dok mu je ponavljala da je sačeka, za šta on nije mario mnogo, što je pevačicu dodatno iznerviralo.

Snežana i Vanja

Foto: Ataimages

 

Išla je za njim, dok je on koračao ka automobilu i ponavljala mu je "stvarno je strašno", dok je pokazivala rukom prema njemu, a kada se približila kolima dala je kofer prijatelju i rekla:

- Pa, eto, šta je bilo. Sa mnom neće moći. Sve ti j****, hoću da se pokupiš i gubiš iz mog života, da nestaneš. To nevaspitanje... - rekla je navodno Snežana, dok joj je osoba koja je bila sa njima rekla da spusti loptu zbog medija, a ona je nervozno odgovorila:

Snežana i Vanja

Foto: Ataimages

 

- Šta nemoj pred njima, pa oni su videli da ja izlazim iz drugog lifta. Videćeš da će sve da se vidi - rekla je Snežana, nakon čega je ušla u automobil, a njihova rasprava i dalje je trajala te su se uputili ka porodičnom domu.

Blic 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading