Baka i Jelena
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub

Baka Prase i Jelena Karleuša održali su sinoć zajednički lajv na jutjub platformi. 

Lajv je pratilo neverovatnih 183.000 ljudi. Koncept je bio humanitarnog karaktera od kojeg će sva donirana sredstva biti prosleđena narodu Bosne i Hercegovine koji je pogođen stravičnim poplava. 

Ljudi su se uključivali, donirali, a skupili su preko 14.540 evra pomoći.

Baka Prase i Jelena Karleuša

printsrkin/jutjub

 

Jutjuber se javno zahvalio svima koji su donirali novac, te istakao da će on uplatiti još dodatnih 10.000 evra. Među donatorima moglo se videti da su Nući i Vojaž uplatili po 1.000 evra za ugroženi narod BiH, ali i Đokovići koji su izdvojili 3.000 evra. 

Tokom dva i po sata zanimljivog programa, Jelena i Baka nasmejavali su gledaoci različitim situacijama. Ono što je sve zaprepastilo jesu skupoceni pokloni koje je jutjuber spremio za pevačicu. 

Baka i Jelena

printsrkin/jutjub

 

Karleuša se sada oglasila na Instagram nalogu, gde je otkrila kako je izgledao njihov susret van kamera. 

- Kada sam ušla, Bogdan me je dočekao tako što je svirao klavir. Moram da kažem da sam toliko zadivljena ovim dečkom, mislila sam da je skrivena kamera. Dečko je stvarno sedeo za klavirom i svirao, doduše go je bio. Onda sam shvatila da ima taj skriveni talenat zato što je on na jedan specifičan način svirao taj klavir, to uopšte nije bilo rukama. Onda sam shvatila da je možda momenat pravi da izađem iz studija, ali vrata su zaključana - navela je Jelena i dodala:

Baka i Jelena

printsrkin/jutjub

 

- Ja sam morala da pristanem na ovo zato što su vrata zaključana, ali je rekao do kraja lajva da će otključati vrata i da ćemo skupljati pare za unesrećene - izjavila je Karleuša.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading