Baka i Jelena
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub

Porodica Đoković, uključujući Sašku i Đorđa, donirala je novac tokom lajva Bake Praseta i Jelene Karleuše kako bi pomogla onima koji su pogođeni poplavama u Bosni i Hercegovini.

Njihov gest iznenadio je javnost, a Baka Praset je otkrio da su Đokovići donirali najviše – čak 3.000 evra.

Saška je podelila ovu informaciju na svom Instagram profilu i potom se oglasila o teškoj situaciji koja je zadesila ljude u BiH.

- Dragi moji, ovih dana svedoci smo teških trenutaka za mnoge ljude pogođene poplavama u BiH. Pozivam vas sve da se udružimo i pružimo podršku onima kojima je sada najpotrebnija - napisala je Saška i dodala:

- Moj muž i ja se uvek odazivamo kad je pomoć potrebna, kako privatno, tako i kroz naše poslovne aktivnosti. Naša odgovornost je da učinimo sve što možemo da doprinesemo zajednici i podržimo ljude u nevolji. Ujedinimo se i pomozimo da ove teške trenutke prebrodimo zajedno - poručila je Đokovićka na pomenutoj mreži.

Lepa tuži Karleušu

Haos nakon lajva Jelene Karleuše i Bake Praseta ne prestaje.

Pop diva i jutjuber oborili su rekord, prikupili ogromna novčana sredstva za ugrožene u poplavama u BiH, a video je u svakom trenutku gledalo preko 170 hiljada ljudi.

Legendarna pevačica otkrila je da će tužiti Jelenu Karleušu zbog reči koje je javno obelodanila o njoj u lajvu. 

Tužiću je sudu! Neću da je komentarišem, nigde je nema, hoće da se zakači za mene. Idem sad kod advokata - poručila je Lepa za "Informer"

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading