Snežana i Vanja
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Snežana Đurišić bila je u braku sa Slobodanom Gvozdenovićem i jednom je podelila svoje iskustvo o početku njihovog zajedničkog života, kao i o teškim trenucima kada su se suočili sa velikim dugovima.

Snežana je otkrila detalje o svom bračnom životu i osvrnula se na izazove kroz koje su prolazili u tom periodu.

- Udala sam se i ušla u kuću svekra i svekrve sa dva devera i mužem, tu smo svi živeli. Onda smo mi tu malo sredili, renovirali nešto što je bila ostava ili šupa, tu je bilo 30 kvadrata i tu smo se izdvojili. Imali smo svoj ključ, ali meni to baš nije odgovaralo jer sam ja kod svoje svekrve uživala, ništa nisam radila. Kad dete plače, ja joj samo dam Maju i vratim se da spavam. E, onda kad smo se izolovali, to je bila moja kuća i morala sam sve da radim - rekla je Snežana i dodala da su se ona i suprug borili da izgrade krov nad glavom.

- Moj muž je bio jako sposoban, pored toga što je svirao, bavio se i trgovinom i našao je na Dedinju jedan plac i neku blatnjaču i kupio to. To je koštalo 30 miliona, a mi smo u kući imali milion. Onda je nastao haos u smislu plaćanja i posla. Pri tom je tu bila zabranjena gradnja, ali da ne dužim tu priču, uspeli smo da dobijemo dozvolu za gradnju kuće. Prihod nam je dnevno bio milion, a rashod milion i po i ušli smo u dugove - rekla je pevačica jednom prilikom u emisiji "Iz profila" i dodala da je smrt svog voljenog bio šok od kog dugo nije mogla da se oporavi.

Snežana je, nakon smrti supruga, odlučila da proda vilu na Dedinju, o čemu je jednom prilikom i govorila:

- Mi smo tu kuću prodali kad je Marko imao udes, tad sam rekla: "Slušaj, mnogo sam ovde plakala i hoću da se sklonim odavde", i to sam i učinila" - rekla je ona, a pevačica trenutno živi u vili u Jajincima.

Ogroman skandal sa Vanjom na aerodromu

Snežana Đurišić žestoko se posvađala sa dečkom, uglednim ginekologom, Vanjom Miloševićem. 

Sve se desilo na beogradskom aerodromu. Svađa je eskalirala jer je njen partner sve vreme išao ispred nje, a ne ruku pod ruku sa njom, te je ona išla odvojeno sa mladićem koji je bio sa njima.

Vanja je ušao u lift dok je Snežana čekala sledeći, tvrde domaći mediji. 

- Pa eto šta je bilo. Ovo je nevaspitanje. Sa mnom neće moći. Sve ti j****, hoću da se pokupiš i gubiš iz mog života, da nestaneš -  navodno se drala pevačica dok je prijatelj pokušavao da je smiri.

Iako je bezspešno pokušavao da je smiri, Snežana je bila kategorična "Šta nemoj pred njim, svi su videli da izlazim iz drugog lifta. Sve će se videti -nervozno je vikala ona, dok su išli ka automobilu, a kako prenosi Blic, rasprava je i dalje trajala i u kolima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading