tea
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Nakon dva spektakularna koncerta u Beogradskoj areni, jedna od trenutno najpopularnijih pevačica Tea Tairović za Alo! redakciju je sumirala svoje utiske.

Srpska Šakira, koja svojoj publici ostavlja dušu na bini i pali scenu kako hitovima tako i vatrenim plesom, osvrnula se na svoju uspešnu karijeru, od ranih početaka, do punih koncertnih dvorana, i najavila još mnoge koncerte i iznenađenja za svoju publiku u regionu.

- Ja sam zaista uživala, što se i videlo po meni - započinje Tea.

- Kada se završio prvi koncert trebalo mi je vremena da saberem utiske. Kada sam legla u krevet i pogledala videe, tek tada sam bila svesna šta smo zapravo uradili. Sami koncerti zahtevaju mnogo energije i svi se osećamo kao isceđeni limun. Međutim, moram da kažem da je energija na drugom koncertu bila još bolja i, iako smo bili preumorni, publika je bila ta koja nam je dala vetar u leđa - kaže ona.

tea

Foto: ATA Images

 


Kada je Tea tokom prve pesme izašla na scenu, publika je euforično počela da vrišti, a pevačica otkriva da je to i očekivala:
- Raspored pesama je bio takav da "Bakšiš" bude prva pesma, jer to niko nije očekivao - otkriva ona.

- Započela sam tom pesmom baš zato što sam znala kakav performans imamo, pa sam predvidela reakciju publike. Za mene je ta pesma nešto posebno, i sama priprema za taj nastup iziskuje mnogo rada i kondicije.

- Fizički mi na koncertu ništa nije bilo teško, jer je adrenalin do te mere radio da nisam osetila ništa. Teže mi je bilo da se emotivno držim i da pokažem emocije taman koliko treba, a da to ne bude previše. Svaki sekund nam je važan, zbog promena na sceni, plesača, gostiju... - izjavila je pevačica.

tea

Foto: ATA Images

 

Tea nam je otkrila koji momenat je bio najemotivniji:

- Kada mi je majka izašla na binu, to je bilo nenadano i za mene i za nju. Ona je na poslednjoj pesmi bila sprovedena iz lože da me sačeka dole, pa je stala na stepenice da čuje pesmu "Ne brini, majko", a ja sam je ugledala i rekla sam joj da izađe na scenu. Kada sam videla da smo obe preplavljene emocijama, šapnula sam joj da ću plakati iako ne volim da plačem.

- Majka i otac su bili zaista na sedmom nebu - nastavlja ona.

- Ne umem da opišem tu emociju kada smo nas troje zajedno, to je kao da opišete zašto ste zaljubljeni u nekoga. Čak i kada me oni hvale, ne umem da reagujem i samo ćutim. Savetuju me da pazim na sebe i da se odmaram što više. Otac mi je rekao da kada je video da emotivno i energetski kontrolišem 15.000 ljudi da mu je bilo jasno da se mnogo dajem - kaže Tea.

Mnoge zvezde, poput Cece Ražnatović, su došle da podrže Tein uspeh:

- Mnogo mi to laska, to je veliki kompliment i čast - kaže Tairovićeva.

- Mislim da ću to sve shvatiti kasnije, jer sve velike stvari koje su mi se desile nisam videla u momentu u kome se događaju.

Iako su je neke kolege osporavale na početku, Tea tvrdi da tu nema zle krvi:

- Mnoge koleginice i kolege su mi bile na koncertu - kaže ona i dodaje:

- Svojevoljno su izjavili da žele da budu tu i podrže me, što govori o njihovom mišljenju o meni. Prezahvalna sam na tome. Neću reći da ljubomore i sujete nema na estradi, i ne može svako da me voli. Sve ja to razumem, ali ne treba preterivati.

tea

Foto: ATA Images

 

I pored velikog uspeha u prestonici, Tea ne staje, pa je čekaju novi koncerti, a sledeći je u Nišu. Ona vredno vežba sa plesačima i bendom i otkriva da joj je publika često zamerala što do sad nije bila tamo:

- Dugo sam čekala, ali je koncert u Nišu došao u pravo vreme - kaže ona.

- Publika u Nišu je zaista vatrena, vole moje pesme, ja volim njih i njihov temperament, osećaj za muziku i ritam, tako da sam jako uzbuđena. Pošto je koncert u Nišu rasprodan, razmišljala sam o još jednom koncertu čak i pre Beogradske arene, ali pošto ću uskoro održati koncert u Skoplju i Sofiju u kratkom vremenskom periodu, mislim da će taj koncert biti jedan ali vredan!

Pevačica otkriva da se i koncert u njenom rodnom gradu, Novom Sadu, sprema. Kada je njena karijera u pitanju, kaže da se ne opušta i da je "u svakoj supi mirođija":

- Lečim se od toga - kaže ona kroz smeh.

- Muzika ne sme da izgubi spontanost i postane veštačka. Bar jedan procenat prepuštam slučaju.

tea

Foto: ATA Images

 

Tea se osvrnula i na svoje početke i otkriva da nikad nije demantovala loše naslove o sebi, već je samo ćutala i vredno radila:

- I dalje je teško, kako rastete sve je teže - iskrena je ona.

- Prvi put kada sam se pojavila u "Zvezdama Granda" imala sam 16 godina, stala sam hrabro i neiskusno na scenu i posle toga nastavila dalje i naterala sebe da sumanuto radim na sebi. To je sve rezultat grešaka. Možda da se one nisu desile, ne bih se do te mere trudila. Poštujte svoje greške, zavolite ih i one će vam doneti dobro u budućnosti.

- Ono gde najviše grešim je oko mog temperamenta, koji mi je najveći kamen spoticanja. Dešavalo se da prećutim nešto da bih ispala fina i onda mi prekipi, pa spalim sve oko sebe! Kada je u pitanju moj privatni život, mislim da publiku to uopšte ne interesuje, jer pevaču ništa drugo ne može pomoći osim dobre pesme i to je ono zbog čega me vole. Kada se sve sabere i oduzme, ja sam srećna žena - zaključuje muzička zvezda.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading