Manuela, Dragana
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Naslednici folk zvezde Dragane Mirković, Manuela i Marko, do skoro nisu imali društvene mreže, tačnije, nisu se eksponirali u javnosti.

Međutim, sve se drastično promenilo u poslednje vreme, naročito nakon što je otkriveno sve o braku Dragane i biznismena Tonija Bijelića, nakon čega je usledilo i njeno saopštenje da se razvode.

I dok se Manuela retko oglašava putem mreža, Marko je taj koji redovno objavljuje detalje, te neretko vidimo i kako uživa u luksuzu, a Manuela je sada objavila nešto što je sve oduševilo.

Bijelićeva se obratila majci emotivnim rečima.

Dragana Mirković

Foto: Instagram

 

- Sreća je imati dobru majku. Pravu majku. Uzora. Punu poštovanja. Ljubavi. Podrške - pisalo je u objavi Draganine ćerke, što je oduševilo pevačicu, pa je isti stori podelila na svom profilu.

Dragana podelila fotku sa Bijelićem

Javnost je prestaje da bruji o razvodu Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, a već skoro secam meseci glavna su tema, kako kod nas, tako i u regionu.

Dragana radi punom parom, Toni se povukao u privatan biznis, i osim što deli detalje o svojim putovanjima, ne oglašava se preterano na društvenim mrežama, ali Draganin potez sada je iznenadio sve.

Folk zvezda je juče podsetila na koncert u Oslu, a na sceni joj se pridružio i Robert Bijelić, kome je Dragana inače strina.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading