Snežana i Vanja
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Javnost i dalje bruji o žestokoj svađi folk zvezde Snežane Đurišić i njenog dečka, ginekologa Vanje Miloševića, na aerodromu u Beogradu.

Tom prilikom mu je pevačica izgovorila brutalne stvari kao i da se "gubi iz njenog života", ali nije poznato i šta je uzrok, osim što je on sve vreme išao brže od nje, te je izbegavao i da čak uđu u isti lift.

Snežana je vikala na njega pred svima, ali sve je dodatno iznenadilo i to što ju je dovezao danas na snimanje muzičkog šou programa "Zvezde Granda".

Snežana i Vanja

Foto: Ataimages

 

Vanja se sada oglasio i otkrio da nema potrebe da komentariše te detalje, kao i da on nije deo estrade, a potom dodao da, kako se može i na snimku čuti, on Snežani ništa nije govorio.

- Nemojte mene da pitate o stvarima koje se ne tiču zdravlja, nisam ja deo te priče, te estrade i svega toga. Da ste čuli moju rečenicu, pa i ajde... Ali ja da komentarišem nečije reči i ponašanje, to ne dolazi u obzir. Nikada to nisam radio, niti ću raditi - naveo je Vanja.

Snežana izgovorila skandalozne stvari

Svađa je eskalirala jer je njen partner sve vreme išao ispred nje, a ne ruku pod ruku sa njom, te je ona išla odvojeno sa mladićem koji je bio sa njima.

Vanja je ušao u lift dok je Snežana čekala sledeći, tvrde domaći mediji.

- Pa eto šta je bilo. Ovo je nevaspitanje. Sa mnom neće moći. Sve ti j****, hoću da se pokupiš i gubiš iz mog života, da nestaneš -  navodno se drala pevačica dok je prijatelj pokušavao da je smiri.

Snežana

Alo

 

Iako je bezspešno pokušavao da je smiri, Snežana je bila kategorična.

- Šta nemoj pred njim, svi su videli da izlazim iz drugog lifta. Sve će se videti - nervozno je vikala ona, dok su išli ka automobilu, a kako prenose domaći mediji, rasprava je i dalje trajala i u kolima.

Alo/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading