Milan Kalinić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditelj Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre nakon 18 godina braka. 

Glumac se iselio iz porodičnog stana u kom je živeo sa Sandrom i decom, starijom ćerkom Teom i mlađim sinom Vukom, a sada su otkriveni i novi detalji.

Kako saznaju domaći mediji, voditelj je čuo da je Sandra navodno bila u tajnoj vezi s poznatim beogradskim ugostiteljom, čije ime i prezime je poznato dolepomenutoj redakciji.

On je do pre nekoliko godina bio glavni menadžer u klubovima i restoranima, a kada je avanzovao, postao je vlasnik lanca prestižnih restorana. Pričalo se da su njih dvoje bili u tajnoj vezi, a kada je Kalinić to saznao, navodno je nastala svađa u kući.

Milan Kalinić

Foto: ATA Images

 

Milanov kolega kojem se on poverio do detalja je ispričao ovu situaciju.

- Po gradu je kružila priča da je Sandra bila u šemi s tim ugostiteljom. Mnogo puta je viđena kako sedi s njim upravo kod njega u restoranu. Oni koji poznaju Milana su mu to dojavili, i to je bila kap koja je prelila čašu. Nije on svetac, to se zna, ali, eto, nije mogao da se nosi s tim da je možda zamenjen čovekom koji je u gradu poznat kao veliki zavodnik. Međutim, on je imao i problem sa zakonom, javno je hapšen i cela ta priča Milanu je smetala - priča sagovornik za domaće medije.

Milan krio razvod godinu dana

Pomenuti portal saznaje da su Sandra i on odlučili da okončaju svoj brak još početkom ove godine, smatrajući da je najbolje da svako krene svojim putem, s obzirom na njihovu decu.

On je ubrzo napustio zajednički stan na Voždovcu, gde su godinama živeli, i odmah počeo da traži novu nekretninu za sebe.

MILAN KALINIĆ ČUO DA GA ŽENA VARA, PA OTKRIO I SA KIM! Novi šokantni detalji razvoda, ceo grad je brujao o ovome!

Printscreen

 

U međuvremenu, Milan se preselio kod svoje majke Bobe Kojović, sa kojom se u poslednje vreme ponovo zbližio.

Da odnosi između budućih bivših supružnika nisu bili najbolji, govori i to da se dugo nisu pojavljivali zajedno u javnosti, a Milan je na događaje dolazio ili sam ili u društvu majke.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading