Ceca sa sestrom
Foto: ATA IMAGES/Foto: AntonioAhel

Blizak prijatelj i poslovni saradnik Svetlane Cece Ražnatović, frizer Stevan Radijevojević, večeras je organizovao slavlje povodom jubilarnog 30. rođendana.

Odluka je pala na jedan prestonički restoran, a na spisku zvanica našao se veliki broj javnih ličnosti iz svih sfera života, budući da je sa njima veoma dugo prijatelj, ali i da sarađuju.

Dolazak njegove bliske prijateljice Anastasije Ražnatović, a sada Gudelj, je izostao, ali se u jednom trenutku pojavila Ceca, koja je stigla u pratnji zeta i sestre Lidije.

Folk zvezda bila je vidno nasmejana i raspoložena, uprsko činjenici da je tokom celog dana snimala novu emisiju "Zvezde Granda.

Ražnatovićka je u rukama nosila tašnu marke "Luj Viton", koja košta nešto više od 1600 evra.

Ogromna kuhinja u Cecinoj vili ostavila javnost bez reči

Jednom prilikom je u epizodi "Ceca show" javnost videla kako izgleda kada Anastasija Ražnatović sprema palačinke sa bratom i njenim najboljim drugom.

Naime, Ražnatovićeva je priznala da je sama izrazila želju da nauči da sprema palačinke, budući da ih njen dečko, a sada muž, Nemanja Gudelj, obožava.

Anastasija je odlučila da nauči kako se priprema njegova omiljena poslastica, a sada po prvi put imamo priliku da vidimo i kako to izgleda kuhinja u luksuznoj vili u Ljutice Bogdana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading