Baka i Jelena
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub

O lajvu Bake Praseta i Jelene Karleuše i dalje se priča, nakon što su oborili rekord i prikupili velika novčana sredstva za ugrožene u BiH nakon strašnih poplava koje su zahvatile tu zemlju.

Osim novca, Baka je iznenadio Karleušu i brojnim poklonima. Bogdan je Jeleni poklonio donji veš, Ajfon 16, kao i sat marke "Rolex", za koji je Jelena kasnije rekla da je ipak original.

Foto: Printscreen/instagram

 

Sada se oglasila i Karleušina koleginica, kojoj je drago što su Baka i pop zvezda prikupili novac za ugrožene, a potom istakla da se nada da će i nju zvati, jer žena i treba da dobija poklone.

- Nisam odgledala, spavala sam, ali pogledaću. Nisam znala da joj je poklonio gaćice i "Roleksa", valjda će i mene zvati, vidite šta je sve ona dobila. Drago mi je da je ona dobila sve to, žena i treba da dobija poklone. Iplatiće se njemu to od pregleda. Super je što je sve humanitarnog karaktera, lep gest - šaljivo je rekla Mia za domaće medije.

Lepa Lukić zbog lajva tuži Karleušu

Haos nakon lajva Jelene Karleuše i Bake Praseta ne prestaje.

Pop diva i jutjuber oborili su rekord, prikupili ogromna novčana sredstva za ugrožene u poplavama u BiH, a video je u svakom trenutku gledalo preko 170 hiljada ljudi.

Legendarna pevačica otkrila je da će tužiti Jelenu Karleušu zbog reči koje je javno obelodanila o njoj u lajvu. 

- Tužiću je sudu! Neću da je komentarišem, nigde je nema, hoće da se zakači za mene. Idem sad kod advokata - poručila je Lepa za "Informer".

Baka ugostio JK u stanu od 5.000.000 evra

Ono što je interesantno je i činjenica da je Jelena bila jedna od prvih gostiju u njegovom dupleksu, koji je kupio nakon raskida sa Anjom Blagojević.

Njegov dupleks penthaus obuhvata kuhinju, tri spavaće sobe, veliku dnevnu sobu, garderober i čak četiri kupatila. U dnevnom boravku se nalazi i klavir, koji je Baka svirao posebno za Jelenu.

Novi stan prostire se na 420 kvadratnih metara i smešten je u istom naselju gde je bio i njegov prethodni stan, koji je bio manji, ali i gotovo jednako skup.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading