Zorana Mićanović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Zorana Mićanović, pored sjajnog nastupa u prestoničkom klubu, nedavno je govorila o brojnim aktuelnostima svog privatnog, ali tako i poslovnog života.

Zorana se dotakla i teme o saradnji sa pevačicom Anđelom Ignjatović poznatijom kao  Breskvicom.

Zorana Mićanović

Alo

 

Zorana nije očekivala da će dobiti poziv od Breskvice, jer kako je istakla one su u jednom trenutku bile različiti stil, a nakon čega se desio spoj koji niko nije očekivao. 

Foto: Printscreen/instagram

 

- Divno, ja moram da pozdravim Breskvicu, divna devojka i prelepa. Što se tiče pesme, prezadovoljna sam, peva se što je najbitnije i super je prošla kod naroda. Bila sam jako zbunjena kada sam dobila poziv od Breskvice, nisam zamišljala da ćemo na dve da se spojimo, jer je ona u tom momentu furala neki drugi stil, i onda se desio taj spoj koji niko nije očekivao - rekla je pevačica, te otkrila kako se njoj dopada turbo-folk Breskvica:

- Meni je to skroz kul, kao kad se spoje neki reper i narodnjak, ja to volim da čujem, a sve zavisi ko kakav ukus ima - istakla je ona.

POMIRILI SE MC STOJAN I ZORANA MIĆANOVIĆ!

Podsetimo, MC Stojan i mlada pevačica Zorana Mićanović imali su kratku romansu, nakon čega su ostali u prijateljskim odnosima. 

Njih dvoje su i nakon raskida nastupali zajedno, s obzirom da imaju duet. 

Ipak, reper je jutros objavio zajedničku fotografiju sa Zoranom, te priznao da su opet u ljubavnom odnosu. 

Zorana i MC Stojan

Foto: Printscreen/instagram

 

- Gorimo od ljubavi, napravili smo rastojanje da ne izgorimo - glasio je komentar MC Stojana ispod fotografije sa Zoranom

Ispod fotografije nizali su se komentari zadovoljnih fanova koji su pre samo nekoliko meseci pali u očaj zbog njihovog raskida. 

Inače, Zorana je od MC Stojana mlađa 22 godine. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading