Zdravko Čolić
Foto: Promo/Foto: Promo

Dragan Kiki Zurovac progovorio je svojevremeno o saradnji sa pevačem Zdravkom Čolićem.

Nekadašnji menadžer "Zabranjenog pušenja" Kiki je istakao kako je on sam pripremio posao koji je tek trebao da donosi milione, a da Čolu i sad smatraju najbogatijim pevačem, iako kako je naveo on nikada nije imao dinara pre toga.

Zdravko Čolić

Foto: Promo

 

- Moje najveće razočarenje je Zdravko Čolić, on nikad nije zaradio nijedan jedini dinar. Nije imao, i to je ružno reći, ali ja evo sad govorim... Pokušao je da radi neke koncerte, i onda je nešto Bregović rekao: "Hajde ti pokušaj". Međutim, to je sve propalo... - istakao je Kiki.

- 1999. godine sam ga ja vratio na scenu i čovek je zaradio 350.000 maraka, keš mu je dat. Ja sam pripremio posao koji je tek trebao da donosi milione. Njega i sad smatraju najbogatijim pevačem, a on nikada nije imao, dinara pre toga nije zaradio - rekao je Kiki u "Gravitacija" podkastu.

Evo šta je Zdravko Čolić uradio povodom poplava u Bosni i Hercegovini

Podsetimo, najveća muška balkanska zvezda, Zdravko Čolić, pomogao je unesrećenim u katastrofalnim poplavama koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu, poslavši kamion vode.

Deo paketa već je stigao u sabirni centar, pišu mediji iz "Bosne i Hercegovine".

Zdravko Čolić

Foto: ATA Images

 

Čolić je ovako još jednom dokazao svoju humanost. Pozvao je sve da se solidarišu sa unesrećenim u ovim strašnim poplavama.

Podsetimo, poplave su pogodile Jablanicu, Konjic, Kiseljak, Fojnicu i Kreševo.

Prema poslednjim informacijama poginulo je 18 osoba - 16 u Jablanici i dvoje u Fojnici.

Avaz

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading