Marija Kilibarda
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Marija i njen partner Bane Vučelić su pre tri dana postali roditelji, a naslednici su  dali neobično ime Senja.

Marija sa svojim izabranikom Banetom, danas izvodi njihovu naslednicu iz porodilišta u njihov porodični dom. 

Po voditeljku je došao suprug, noseći nosiljku u rukama. 

Marija Kilibarda

Foto: Printscreen/instagram

 

Marija i njen partner Bane Vučelić su naslednici dali prelepo Senja, za koje se smatra da je izvedeno od imena Ksenija, grčkog porekla od grčkog "Xenia", što znači gostoljubljivost.

Ona i njen partner Branislav Vučelić presrećni su zbog prinove, a glumica Ljiljana Dragutinović, Banetova majka, oglasila se za domaće medije.

- Hvala na čestitkama. Marija se odlično oseća, čule smo se, sve je proteklo u najboljem redu. Beba je zdrava, poslala mi je fotografiju unukice, prelepa je! - rekla je ona.

PRVI PUT U ŽIVOTU PARTNER MI JE NAJBOLJI DRUG!

Podsetimo, voditeljka smatra da ravo partnerstvo mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti tako i iz prijateljstva.

Marija

Foto: Printscreen/instagram

 

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - zaključila je voditeljka.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading