Sloba Radanović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Sloba Radanović još jednom je pokazao humanost na delu. 

Pevač je pre dva dana održao nastup u Nemačkoj tokom kog je na trenutak zaustavio muziku, obratio se publilici i zamolio za pomoć ugroženom stanovništu u Bosni i Hercegovini koji su nedavno pogođeni stravičnim poplavama. 

- Kod mene na Instagramu videćete sve informacije za pomoć narodu u Bosni i Hercegovini pogođenim poplavama - rekao je Radanović i iz duše zapevao "Zaplakala Bosna" koja nosi snažnu poruku tuge i nade.

 

@club_metropola_official Divan gest, Club metropola kao i svi nasi gosti su uz Bosnu! 🤍 #slobaradanovic #bosna #zatebe #balkan ♬ original sound - Club Metropola Official

 

Izvođenje ove pesme izazvalo je snažne reakcije publike, koji su izrazili zahvalnost i podršku. 

- "Sloba rasplako Bosnu", "Svaka čast na ovome", "Čoveče, rasplaka me", "Zaboravimo podele, pomozimo Bosni", "Divan momak, rasplakao me je", "Ježim se" - bili su samo neki od komentara. 

Inače, Sloba se i pre nekoliko dana oglasio na društvenoj mreži Instagram gde je uputio emotivne poruke podrške onima koji su pogođeni ovim nesrećnim događajem, ističući da saoseća sa porodicama koje su izgubile svoje voljene i sve one koji su ostali bez svojih domova.

- Srce mi je teško dok gledam slike i snimke onoga što se dešava u Bosni i Hercegovini. Svim porodicama koje su izgubile svoje voljene šaljem iskreno saučešće. Znajte da niste sami, svi smo uz vas - napisao je Radanović u jednoj od svojih objava.

Sloba radanović

Foto: TvPink

 

Podsetimo, Sloba Radanović u više navrata je pokazao svoju humanost. Osim što je pomogao ženi u teretani i spasio je od nasilnika, nedavno je pritrčao u pomoć čoveku koji je želeo da skoči sa mosta, ali to nije sve.

Nedavno je Radanović je ponovo bio u situaciji da je morao da reaguje. Naime, on je prolazio auto-putem kada se desila saobraćajna nesreća u kojoj je jedan momak ležao nepomično, pa je pevač potrčao da pomogne.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading