Darko Lazić
Foto: ATA IMAGES/Foto: AntonioAhel

Darko Lazić i njegova supruga Katarina, koja se i dalje nalazi u porodilištu, organizovali su slavlje povodom rođenja ćerke.

Par je veselje upriličio u jednom beogradskom lokalu, a na spisku se našao veliki broj javnih ličnosti iz svih sfera života.

Darko je u jednom trenutku izašao iz restorana kako bi sa medijima podelio prve utiske i otkrio da ni sam ne zna koliko je popio, te da je budan već tri dana.

- Ne znam koliko sam popio, ako ćemo da računamo od prekjuče, izgubio sam broj... - rekao je Darko, a onda otkrio da je trenutno najsrećniji čovek na svetu: 

-  Ja sam... Itekako srećan čovek. Srećan sam već odavno. A danas pogotovo. Imam mi još jednu malu princezu koju sam želeo. Video sam je samo preko telefona pošto ne daju da se ulazi u bolnicu. Sutra treba da odemo po bebu, ako Bog da...

Darko je priznao na koga beba liči.

- Na mene. Ona stvarno liči na mene. Stvarno liči na mene. I jede, kao ja. Kaže Kaća da jede najviše, a najmanja je. Kaćin termin je bio za moj rođendan. Međutim, to ne biramo mi. Ona kad hoće vani, ona izlazi vani. Lorena i Aleksej su oduševljeni.

Darko je otkrio da Ana, zbog snimanja Zvezda Granda, neće moći da dođe večeras, a da Marina neće takođe doći, jer njihov sin Aleksej ima temperaturu, a na pitanje ko mu najviše nedostaje, ražalostio se, te promenio temu gotovo na ivici suza.

-  Znaš ko mi fali, neću pričati o tome - bio je jasan Darko, a nije odgovorio na pitanje o majci.

Darko je priznao i kada možemo opet očekivati prinovu u njegovom domu.

- Ako bog da, za jedno dve godine - iskren je bio Lazić za Telegraf.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading