Jovana Pajić
Foto: Printscreen/Printscreen

Jovana Pajić nedavno je stavila tačku na brak, a sada je otkrila šta se promenilo u njenom životu otkako je solo. 

Pajićeva je istakla da više nije ista osoba. 

- Ranije sam se mnogo više nervirala, ali valjda s godinama ide ta mudrost, da se ne puca na sve i svašta. Uspevam da imam kontrolu nad tim pucanjima. Nemam problem da izlazim u javnost bez šminke. Ni moje lice ne trpi previše šminke i kada nije neka potreba, ja nosim samo toniranu kremu - priča pevačica i otkriva da li su 40. nove 30.

- Ne znam da li se mi tešimo. Sve je stvar kako se vi osećate u glavi. Mislim da kada se složiš sa onim što piše u ličnoj karti, da si tog trenutka i ostario. Vodim se onim kako se osećam. Uvek si u sukobu sam sa sobom. Ja nisam ono što sam bila pre godinu dana, a kamoli pre pet godina. Uglavnom, hajde da učimo usput, da nadograđujemo sebe, da se ispravljamo, popravljamo, da budemo bolji prema sebi i drugima.

"Odakle mu hrabrosti i ideja da ima mišljenje o tome?" 

Razvodi na javnoj sceni su sve češći, a s obzirom na to da je i Jovana prošla kroz jednu takvu fazu u životu, ona je otkrila kako gleda na rastanak kolege Peđe Jovanovića i njegove supruge Ane.

- To je toliko pipava tema, ja mogu da pričam samo u svoje ime. Mislim da ovo vreme kao takvo nosi nove stvari sa kojima mi moramo da nosimo. To su vrlo teške stvari, čak i za onog ko podnosi te papire. Uvek se pitam kad neko da za pravo sebi da stane ispred kamere i priča o drugima i zašto se oni razvode, odakle mu hrabrosti i ideja da ima mišljenje o tome. Iz svojih cipela mogu samo da pričam o iskustvima koja sam ja prošla. Ispred svega toga su deca, koja ovo gledaju, ne bih mogla da budem okidač ničije tuge - zaključila je Jovana. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading