Milan Kalinić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Milan Kalinić se razveo od supruge Sandre nakon 18 godina braka.

Iako je ova vest iznenadila mnoge, kada se odradi retrospektiva poslednjih godinu dana, Milan se sa suprugom nije pojavljivao na javnim događajima.

Takođe, na društvenim mrežama voditelj sa Sandrom nije objavio zajedničku sliku od novembra 2023. godine, iako mu je do tad bila praksa da prikazuju zajedničke uspomene.

Milan trenutno najviše objavljuje slike sa treninga, ali i one svoje dece.

Dugo je krio da je došlo do kraha braka

Milan je, inače, u junu krio da se razvodi od Sandre, iako tad uveliko nisu živeli zajedno.

- Da li sam strog roditelj? Pa, kako se uzme. Bavim se decom ozbiljno, a to podrazumeva i strogoću kad treba i nežnost i ljubav. Supruga je stroža, definitivno. Uvek mora neko da bude "bad cop" (loš policajac). Ocene mi nisu bitne, važno mi je da mi deca izrastu u poštene ljude, u ispravne ličnosti. Znanje dođe... - rekao je tom prilikom Milan, koji je poslednjih godina u nikad boljoj formi.

- Moja supruga je navikla na moje treninge, ona živi sa tim već 20 godina. To joj je najnormalnija stvar. Sandra mi ništa ne zamera. Ne... Vrlo malo toga. A ja njoj? Ja njoj gotovo ništa - istakao je on, pa otkrio postoji li tajna uspešnog braka.

- Sve je to individualno, ne mogu ja o tome da pričam nekome... To su sve individualne stvari - rekao je Milan, uz dubok uzdah.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading