Zvezde Granda
Foto: Printscreen/Printscreen/Zvezde Granda

Zlata Petrović, pop folk pevačica poznata po nizu svojih hitova, nedavno je ispričala koja je tajna njenog izgleda.

Zlata je otkrila kako nikada nije išla da radi botoks, a ni bilo koji vid estetske operacije na licu za razliku od njenih brojnih koleginica. 

Pored toga, ona je rekla kako je za nju to suvišno i da ona nema problema sa borama i da probleme oko izgleda reši u glavi.

- Zamislite da odem na botoks sa ovim mojim obrazima, kako bih izgledala? Pa užasno! Meni to ne stoji, inače bih stavila, ali nemam problem sa borama. Nikada nijednu intervenciju nisam imala. Ja samo poradim sa svojim mozgićem. Ako neko ima samopouzdanja, to sam ja. Ja sam mala i dinamitna žena, može se tako reći - rekla je Zlata.

Sloba Radanović

Foto: Alo.rs

 

Zlata je jedna od retkih koja ne pati skupocenih brendova, već se obće za samo 1000 dinara, kao i svaka prosečna osoba u Srbiji.

- Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim minđušice i budem presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu - kazala je ona za "Grand".

Pevačica dala 5.000 evra Aleksandri Prijović!

Podsetimo, Jovan Pejić, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića, aktuelni je učesnik Elite 8. 

On često govori o svojoj majci i sa ponosom ističe koliko joj je zahvalan, a sada je otkrio detalje za koje javnost nije znala. 

Sloba Radanović

Foto: Alo.rs

 

Jovan je cimerki ispričao kako je Zlata svojevremeno navodno dala 5.000 bakšiš Aleksandri Prijović koja je pevala na slavi. 

- Ode u prodavnicu, gleda akcije, a ima sve. Zato i ima, da ne radi tako ne bi ni imala. 

- Zna ona i da da. Sećam se na slavi peva Prijovićka, ona vadi 5.000 evra i daje na muziku. Rekao sam joj "Dobro, mama, meni nećeš da kupiš soni, daješ toliko na muziku" - isprišao je on. 

Snajka Zlate Petrović

Alo

 

- Ti da ćutiš, ja sam to zaradila, ja ću da potrošim - rekla mu tada Zlata, ističe Pejić. 

- I neka, kažem joj "Svaka ti čast, majko, znala si uvek koliko da potrošiš, a kako i da uštediš - rekao je Zlatin sin. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading