Foto: Ataimages
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Strašne poplave u U Bosni i Hercegovini izazvale su veliku tragediju, odnoseći mnoge živote i nanoseći ogromne materijalne štete.

Ovim povodom su se hitno oglasile brojne poznate ličnosti, a među njima je bila i Milica Pavlović.

Milica Pavlović

Foto: Ataimages

 

Milica je oduševila sve lepim gestom, i među prvima donirala novac kao pomoć ugroženima koje je pogodila prirodna katastrofa u BiH.

Milica Pavlović

Foto: Ataimages

 

Pavlovićeva je apelovala na sve svoje fanove, kolege i prijatelje, koji su u mogućnosti da urade isto.

Milica je na društvenim mrežama podelila informacije o tome kako mogu da doniraju i na koje račune novac iz Srbije i drugih zemalja.

Milica Pavlović ljubila poznatog sportistu, godinama krila istinu

Podsetimo, Milica Pavlović je od javnosti vešto krila vezu sa Nikolasom, a jednom prilikom je u emsiiji kod Ognjena Amidžića otkila detalje odnosa sa Saveljićem.

Milica je svoj ljubavni život godinama krije od očiju javnosti, a jednom prilikom je javno govorila o vezi sa sportistom. 

Milica Pavlović

Foto: privatna arhiva

 

U pitanju je sin crnogorskog fudbalera Niše Saveljića, vaterpolista Nikolas Saveljić, koji je nakon kraha veze sa Milicom Pavlović uplovio u romansu sa vatrenom crnkom, za koju mnogi kažu da podseća na pevačicu

Milica je od javnosti vešto krila vezu sa Nikolasom, a jednom prilikom je u emsiiji kod Ognjena Amidžića otkila detalje odnosa sa Saveljićem.

Foto: Ataimages

Foto: Ataimages

 

- Bila sam sa Nikolasom, priznajem. Ne znam zašto sam to krila. Bili smo godinu i po dana zajedno. Mi smo se viđali svuda. I jednom kada je došao u Beograd i uhvatio nas je "Paparaco lov". Ja sam teška osoba. Kada smo šetali Kalemegdanom, stavljala sam kapuljaču - rekla je ona i dodala da mu je upoznala i majku i istakla da nisu raskinuli jer se nisu voleli, već zbog fizičke udaljenosti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading