Zorica Marković
Foto: Printscreen/Foto: PaparacoLov

Pevačica Zorica Mariković aktivna je na muzičkoj sceni već decenijama, a pored svojih nastupa, dodatna sredstva je stekla i učešćem u raznim rijalitijima.

Zorica živi u naselju Jajinci i nekada je bila vlasnica više ugostiteljskih objekata. Ova pevačica stvorila je sebi udoban život, a njena vila je procenjena na oko 300.000 evra.

Nedavno je i renovirala svoj dom, a ekipa emisije "Paparaco lov" imala je priliku da snimi njenu luksuznu nekretninu.

- Cene bazena su paprene i kreću se od 9.000 do 15.000 evra, a moj je jedan od skupljih. Jedva čekam da sve bude završeno i da se od leta kupam na krovu. Volim ja da odem i na more, važno mi je samo da imam gde da plivam Grejaću vodu tako da ću moći da uživam i leti i zimi. Namerno nisam stavljala krov na kuću, da bih mogla tu da smestim bazen - otkrila je jednom prilikom Zorica za Pink.

Nikada nije krila da je ozbiljnu sumu zaradila od rijalitija, ali i od pevanja.

- Naravno da se isplatio rijaliti. Hvala Bogu i ljubim ruke onima koji god pruže šansu da zaradim. Da li su koncerti, svadbe, rijaliti, poštovala sam onog ko mi pruži šansu da zaradim. Ostavim dobar utisak na nastupima i idem dalje. Uvek u pauzi između dva rijalitija, ljudi me non stop zovu. Idem da pevam da za velike pare ili za džabe, mogu da biram. Imam izbor, pored toga držim i kafanu. U rijalitiju se bar nerviram za novac, a napolju za džabe - rekla je kroz smeh Zorica za "Blic".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading