Aca Lukas
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Milica Pavlović nedavno je bila gošća jednog hrvatskog podkasta, gde je razgovarala o raznim temama.

Posebno zanimljiv deo intervjua bio je kada je govorila o svom odnosu s kolegom i bivšim prijateljem Acom Lukasom.

Njih dvoje su zajedno izveli hit duet "Kidaš me", nakon čega je došlo do kompilacija, Aca je tužio Grand, a pesma je obrisana.

Milica Pavlović

Foto: Ataimages

 

Milica je u razgovoru naglasila da, što se tiče nje, Aca je "završio karijeru".

- To mi je bolna rana. Aca je veliki umetnik i zaista je ostavio i ostavlja trag u muzici. On je jedan jedini takav. Pokušavali su i pokušavaju da kopiraju njegov način života, tu vrstu muzike i način interpretacije i ja aplaudiram svemu tome. Iz tog razloga sam, između ostalog, pored toga što nas je vezivalo prijateljstvo, i snimila duet s njim. Ali on je završio karijeru kod mene, u smislu da se ne bih nikad pomirila s njim. Jednostavno, imala sam jedno ružno iskustvo, kao neko ko se bavi ovim poslom isključivo iz ljubavi - rekla je ona i dodala:

Aca Lukas

Foto: Ataimages

 

- Naravno, svi mi radimo i zbog novca, ali mene prvenstveno vezuje i motiviše ljubav prema ovom poslu i to kad ja vidim nasmejana lica u publici i kad vidim kako ljudi pevaju moju muziku... A novac - da ga zaradim, da imam posle da ga vratim i da nekako sebi namestim da imam komoditet u životu. Čisto da imam da pojedem i popijem nešto što mi se jede i pije i da kupim sebi ponekad nešto lepo, žena sam... Što se tiče Ace, jedno jako neprijatno iskustvo. Ja sam nekako isključiva kad su te stvari u pitanju. Kad me zezneš, teško da mogu da pređem preko nekih stvari - rekla je Milica u podkastu "Inkubator", a nakon toga je kontaktiran i njegov menažder, budući da se Lukas nije javljao na telefon.

- Nemamo vremena da komentarišemo nebitne osobe - bio je kratak Mirković.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading