Lepa, Baka i Jelena
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Haos nakon lajva Jelene Karleuše i Bake Praseta ne prestaje.

Pop diva i jutjuber oborili su rekord, prikupili ogromna novčana sredstva za ugrožene u poplavama u BiH, a video je u svakom trenutku gledalo preko 170 hiljada ljudi.

Ono što je javnost ostavilo u šoku je i izjava Karleuše da je Baka navodno imao intimne odnose sa folk legendom Lepom Lukić.

Legendarna pevačica otkrila je da će tužiti Jelenu Karleušu zbog reči koje je javno iznela o njoj u lajvu, a sada se oglasila i pop zvezda.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Lepa, molim te, ja sam se zezala. Volim te, obožavam, te. Još sa tobom da idem na sud, samo sa tobom od pevačica nisam bila na sudu. Šalila sam se - istakla je JK u potkastu kod makedonskog jutjubera Stefana Lazarova, pa dodala:

- Ona se naljutila. Lepa, ja sam samo rekla da si videla Baku Praseta i da si čula svašta za njega. Mislim da nema pojma šta sam ja rekla, nego da su joj novinari preneli neku glupost - rekla je Jelena.

- Ako pogleda, shvatiće o čemu se radi. Obožavam te, Lepa, veliki pozdrav za tebe - završila je Karleuša na ovu temu.

Lepa: "Jelena se kači na moje ime, nema je nigde!"

- Odlikovao me je predsednik države Aleksandar Vučić, trajem toliko koliko trajem bez mrlje u karijeri, kako možete da me degradirate takvim bljuvotinama? Kako možete da me zovete zbog bljuvotina Jelene Karleuše? Daj bože da njoj traje karijera koliko meni traje i da se posveti pesmi, a ne ovakvim stvarima. Ne želim ni da znam detalje toga što je rekla niti da pustim da me to otruje. Pustite me da umrem na miru i dostojanstveno bez da me uznemiravate takvim lažima. Čime sam ja zaslužila da mi se u ovim godinama kači svaka budala.Trpela sam i ćutala o svakakvim aferama dok sam bila mlada, a sad je stvarno dosta. Poštujte to što ostavljam iza sebe jednog dana kada umrem ako već drugi ne poštuju mene i sve što sam uradila za kulturu ove zemlje - zaključila je Lepa za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Србислав

09.10.2024 22:45

Е то ти је такозвана ЕСТРАДА . Ништа им није свето пљују једни пи другима изговарају бљувотине да се човеку згади. Оговарају једни друге подметачина у најгорем облику а ради чега да газе преко других све због ПАРА. можда и мало до ,, славе"

Kalesu

09.10.2024 22:46

U odnosu na mnoge na današnjoj estradi, Lepa Lukić je "institucija", velika umetnica koja je ostavila dubok trag u istoriji narodne muzike kod nas. Toga je, međutim, trebala da se seti i kada je pristala na ono poniženje zvano "rijaliti", što joj je bilo podjednako nepotrebno kao i ova loša šala Jelene Karleuše.