Saša Popović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Jelena Karleuša napustila je muzičko takmičenje "Zvezde Granda" pre tri godine, a u više navrata isticala je da je problem nastao zbog honorara koji je pop diva tražila. 

Karleuša je u jednom podkastu govorila o Zvezdama Granda, ali se osvrnula i na zdravstveno stanje Saše Popovića

Jelena

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Da li bi se vratila u Zvezde Granda? 

- Mnogo sam volela Zvezde Granda i kada se sve ono desilo, kada smo prekinuli saradnju... Prekinuli smo saradnju zato što sam ja posle 6 godina prvi put zatražila honorar, do tad sam radila besplatno tu emisiju, nisam ni dinara uzimala i prvi put kad sam potražila novac tada je Saša Popović pozvao Cecu koja je pristala za neke male pare to da radi i mene je to razočaralo i baš sam se isplakala tada - priznala je Jelena, nakon čega se osvrnula na zdravstveno stanje Saše Popovića. 

Jelena

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Saša je bolestan. Ne znam da li je to moje da uopšte pričam javno da mi ne zameri, ali jako je bolestan. Mislim, pretpostavljate o čemu je reč - rekla je Karleuša u podkastu kod makedonskog jutjubera Stefana Lazarova. 

Suzana: "Za sada ne mogu ništa da vam kažem"

Tokom Popovićevog boravka u bolnici, oglasila se njegova supruga, Suzana Jovanović koja nije želela da daje više informacija. 

- Izvinite, ali za sada ne mogu ništa da vam kažem. Hvala što poštujete našu privatnost - bila je kratka Suzana Jovanović.

Podsetimo, Saša Popović pre nekoliko dana uhvaćen je ispred Granda nakon izlaska iz bolnice, a OVDE možete pogledati kako ona sada izgleda. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
KKK

10.10.2024 13:11

Evo, nemozemo da spavamo od sekiracije !