Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Jelena Karleuša gostovala je u emisiji gde joj se iznenadno pridružio gost inznenađenja. 

U pitanju je Boki 13, veliki prijatelj njen pokojne majke Divne Karleuše, kog je Jelena sada videla prvi put nakon 7 godina.

Kada je progovorio o njihovom odnosu, Karleuša se rasula na komade.

 - Nikada se nije desilo da ovaj čovek dođe, a da nije doneo poklon. Boki, zašto si se trošio? - izjavila je Karleuša i dodala: 

- Divna ga je obožavala. Kao prijatelja, dete, kao da joj je brat. Izlazili su zajedno, oni su se družili mimo mene - govorila je Jelena, a onda je Boki 13 progovorio o Divni i otkrio koliko mu je značila.

- U Beogradu sam živeo i u jednom trenutku sam ostao bez ičega, a onda je Divna, kada je išla u prodavnicu kupila hranu za sebe i paralelno za mene - rekao je Boki, dok je Jelena svom snagom pokušavala da zadrži suze.

Jelena ronila suze 

- Takva žena se više ne rađa, ja je zovem majka, ona je bila lavčina. Imam još jednu situaciju sa Divnom iz 2010. godine. Živeo sam na Novom Beogradu, a nisam mogao da sedim u stanu, imam traumu od stana i svega što mi se dešavalo - pričao je Boki, a Karleuša je prvi put pokazala svoju najemotivniju stranu.

- Divna me je izvela na večeru, ja sam bio na sedativima i rekao Divni da ne mogu da spavam u stanu, ona je noć provela pored mene. Spavala je na fotelji, a ja na trosedu, takva je žena bila - govorio je Boki dok je Jelena brisala suze.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading