Katarina Lazić
Foto: Printscreen/Printscreen

Katarina Lazić se porodila pre nekoliko dana, i sa svojim suprugom Darkom Lazićem dobila ćerku, kojoj su dali ime Srna.

Nakon izlaska iz porodilišta, Katarina je odlučila da odgovori na negativne komentare putem društvene mreže Instagram na polu nage fotografije njenog trudničkog stomaka pre samog porođaja.

Katarina

Foto: Printscreen/instagram

 

Katarina je na račun svog izgleda dobijala komentare u kojima su joj poručivali da njena težina nije pogodna za bebu, na šta je ona tada odgovorila da je to sve stvar genetike i načina života, te da nije reč o namernom izgladnjivanjivanju ili nešto slično.

 

 

- Uskoro otvaramo konkurs za najljubomorniji komentar na moje telo u 9. mesecu i zgodne noge u kratkoj haljini kada sam izlazila iz bolnice, ajmo nesrećne žene, ko voli nek’ izvoli - napisala je Katarina.

Katarina je zatim dodala da ne razume svrhu svih tih komentara, kao i to da daje savet svim ženama da ne moraju da gledaju sve to, jer ih niko ne tera.

- Šalu na stranu, žene niko vas ne tera da gledate i niko vas ne osuđuje ako niste zgodne, nemojte ni vi osuđivati ako neko jeste. Kako zračiš tako privlačiš, probajte malo da zračite pozitivom, možda budete makar malo srećnije u životu“, istakla je ona na kraju - istakla je ona na kraju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading