Tea Tairović
Foto: Alo/Foto: Alo!

 Pevačica Tea Tairović u petak će održati svoj prvi koncert u niškom "Čairu", a nema sumnje da će i publika sa juga uživati u svojevrsnom spektaklu.

Upravo zbog toga srpska Šakira koristi svaki slobodni trenutak da bude u plesnom studiju gde sa svojim plesačima uvežbava zahtevne koreografije po kojima je postala prepoznatljiva.

A da Tea za to ima snage i energije, pokazala je na snimku na kojem se vidi kako peva deo pesme "Pozovi" dok radi plenk, jednu od najtežih vežbi izdržaja.

I sve to, sa lakoćom i osmehom na licu!

- Teško je pevati i igrati, ali sve je stvar vežbe i mora dosta da se radi na tome. Vežbe izdržaja i snage, poput plenka i visokog skipa su mi pomogle da mi se dijafragma navikne na to da budem u pokretu, a da mogu da pevam - rekla je Tea.

Inače, za spektakl koji će održati 11. oktobra u najvećoj hali na jugu Srbije, je rasprodat, a jedna od gošći na Teionom koncertu u Nišu biće pevačica Edita Aradinović, dok ostale goste pevačicin tim drži u tajnosti.

Podsetimo, turneja Neka gori Balkna, nakon Niša nastavlja se u Bugarskoj gde će 23. novembra Tea pevati u areni Sofia, a nedelju dana nakon toga, makedonska publika imaće priliku da uživa u spektaklu u areni Boris Trajkovski.

Alo/N.K.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading