Mikrofon
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kako je već poznato javnosti, Relja Popović započeo je svoju muzičku karijeru sa Vladom Matovićem u grupi Elitni odredi. 

Relja i Vlada su kasnije odlučili da se rastanu, te je svako nastavio svojim putem.

Naime, Relja iza sebe ima završena čak dva fakulteta, što je negde i bio logičan sled okolnosti obzirom da je njegova mahka bila balerina, dok se otac bavio novinarstvom, te su oboje ''naginjali'' ka kreativnim stvarima, baš kao Relja.

Malo ko zna da je Relja završio Fakultet za medije i komunikaciju, a nakon toga je odlučio da upiše i glumu koja mu je velika ljubav pored muzike, što smo mogli da vidimo u nekoliko njegovih glumačkih uloga koju su prošle veoma zapaženo.

Svoj talenat pokazao je i u filmovima: "Dremano oko", "Obični ljudi", "Parada", "Folk", "Besa", "Videoteka".

Relja Popović o ocu

Relja Popović odrastao je uz starijeg brata Mišu i majku, istaknutu balerinu, Zoju Begoli, a oca je izgubio kada je imao svega godinu i po dana.

Rlja zategao obraze

Printscreen/AmiGShow

 

- Mama mi je rekla da sam na nekoj od sahrana, kada je našem drugu umro tata, pitao kome je gore, tom našem drugu koji je izgubio tatu sa 14-15 godina, ili nama, meni koji sam izgubio tatu sa godinu i po dana... I vrlo teško je odgovoriti na to pitanje kome je gore i kad je lakše, odnosno da li je ikada lako podneti odlazak nekog ko ti znači - rekao je Relja u emisiji "Balkanskom ulicom".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading