Radiša Trajković Đani
Foto: Alo/Alo

Sin folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković, i njegova supruga Minja, danas su krstili svoju ćerku Niku.

Pored krštenja, porodica Trajković ima još jedan razlog za slavlje.

Svečani obred krštenja održan je u hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Vračaru, nakon čega je slavlje nastavljeno u jednom prestižnom beogradskom restoranu.

Minja je zablistala u elegantnoj čipkastoj haljini s dekolteom, sa raspuštenom kosom, dok je Marko nosio klasično odelo, a mala Nika, slavljenica dana, bila je odevena poput prave princeze.

Slađa, Đanijeva supruga i ponosna baka, pojavila se u crnoj dugoj haljini, dok je Đani nosio belu košulju sa svojim imenom i crne pantalone, spreman da proslavi ovaj poseban dan.

Minja i Slađa pozirale su za pripradnike sedme sile, a tom prilikom Slađa je otkrila koji savet je dala snajki kada je postala deo njihove porodice.

- Snajke najviše vole sa mnom da kafenišu, a vole i u provod, tada je najbolji - istakla je Slađa kroz osmeh i dodala:

- Rekla sam Minji kada je došla da ima strpljenja, tolerancije. Da je sve idealno ne bi bilo dobro. Mora malo da postoji i tenzija da bi to sve bilo lepo - rekla je Slađa, a Minja je dodala kako izgleda dan u porodici Trajković.

Radiša Trajković Đani

Alo

 

- Sa nama je svaki dan turbolentan, kakva Zadruga, mi smo za rijaliti najjači - priznala je Minja, a Slađa je otkrila da li bi pristala da imaju lični rijaliti šou.

- Da naravno, ako bi platili. 

Alo! / Ivan Radulović 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading