Ilda
Foto: Alo/Printscreen

Ilda Šaulić otvoreno je progovorila o jednom od najtežih trenutaka u svom životu, kada je bila na ivici da se povuče sa muzičke scene i odustane od pevanja, svoje najveće strasti.

Ilda, koja je godinama marljivo gradila svoju karijeru, nikada nije krila da ju je u svet muzike uveo njen pokojni otac, legendarni pevač Šaban Šaulić.

Iako je mislila da će zauvek ostati posvećena pevanju, došao je trenutak kada je razmišljala o povlačenju, što je šokiralo njene fanove i javnost.

- Bio je to trenutak kada nas je tata napustio. Tada, za mene nekako više ništa nije imalo smisla u tom tom trenutku i rekla sam "zašto bih ja tu trebala više bilo šta da radim". Nekako sam ja krenula u muziku zahvaljujući njemu. To je bilo kroz kuću, život...i onda, kako su godine prolazile i kad sam napravila nešto, nas dvoje smo počeli da nastupamo i putujemo. Kada je došlo do tog trenutka da njega više nema, onda sam rekla da nema svrhe da više budem tu - ispričala je ona u emisiji kod Ognjena Amdižića.

Govoreći o svom ocu, pevačica je priznala da on nije bio u početku za to da se ona bavi pevanjem, ali da je kasnije bio ponosan na njenu karijeru. Ona je priznala kako joj je drago što je uspela da prevaziđe sve to i što je ipak nastavil

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goran

10.10.2024 22:06

A ti si kao neka pevacica. Da se ne pojavljujes u vestima za tebe niko nikada ne bi ni cuo. Jedino sto imas je slavno prezime i nista vise od toga.