Jelena
Foto: Printscreen/Printscreen

Jelena Karleuša nedavno se i zvanično razvela od Duška Tošića.

Pevačica je u javnosti neretko govorila o odnosu sa doskorašnjim suprugom, a sada je priznala da su oboje bili neverni.

- Da li te je Duško varao i ako jeste zašto ga nisi ostavila pre? - pitala je voditeljka. 

- Zato što smatram da prosto neke stvari treba da budu u četiri zida i ako izađu na videlo, bračni drugovi treba da zajedno budu u tome. Ne znam da li me je varao, nisam imala dokaze - izjavila je Jelena, pa dodala:

- Ja sam njega varala onog momenta kad sam bila sigurna da ne voli ni on mene, niti da ja volim njega. Onda to više ni nije bila prevara, niti sam ja osećala da varam. Ne možeš da varaš nekog ko te ne voli i koga ne voliš, to nije prevara, to je veliko ništa - izjavila je Karleuša u emisiji.

"Nisam pristala na ucenu" 

Karleuša se nedavno osvrnula na aferu sa Ognjenom Vranješom kom nije želela da spomene ime. 

- Taj čovek sa kojim sam htela da mu se osvetim zbog mog ličnog nezadovoljstva je skrinšotovao jedan "fejstajm" video, jer smo se tako gledali, a da ja nisam znala. On me je tim slikama i snimcima ucenjivao i tražio da se razvedem. Nije ni bitno kako se zove, nije zaslužio ni ime da mu se kaže. To nije muškarac, to je prosto monstrum - rekla je, pa dodala:

- Nisam pristala na tu ucenu i on je svim medijima poslao to. Verovala sam da to ne može da se desi, ali pogrešno sam procenila, jer sam mislila da jedan normalan muškarac to ne bi uradio zbog sebe, a ne zbog mene. Čovek pogreši - ispričala je Karleuša u "Lazarov podkastu".

Alo!/Informer 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
fdsa

11.10.2024 09:30

ti ku*va? nemoguce, ja mislio ti imas crveno slovo u crkvenom kalendaru HAHAHAH