Dajana Gudić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumica i manekenka Dajana Gudić koja već godinama živi i radi u Los Angelesu, nedavno je u jednoj od emisija govorila o holivudskim zabavama na kojima je tada prisustvovala.

Mnogi su pomislili kako je reč o zloglasnim zabavama kod muzickog producenta i repera Šona Kombsa (54), poznatijeg kao P. Didi, koji je osumnjičen za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna dela vezana za prostituciju i narkotike.

Povodom tvrdnji da je bila deo ozloglašenih zabava, oglasila se na drustvenim mrežama.

 

 

- Ljudi, moram nešto da vam objasnim. Nikad nisam izjavila da sam išla kod Didija na žurke niti istog poznajem. Pričala sam o potpuno drugoj poznatoj osobi kod koje svake godine idem na rođendanske zabave. Didijev sin Kristijan glumio je u mom filmu Impuls, ali to je priča za neki drugi dan - dodala je Dajana.

Pi Didi

Foto: Printscreen/instagram

 

Osim toga, glumica je navela da je upoznala mnoštvo slavnih lica tokom holivudskih žurki. 

- Mi idemo u VIP sekciju i to je nešto što naši ljudi teško shvataju. Kad uđeš u tu prostoriju odmah su tu Bijonse, Dzej Zi. Lejdi Gaga, Bred Pit, Kim Kardsijan. I onda sam tu ja. Zapitala sam se šta ja radim ovde - rekla je glumica te dodala:

- Na takvim mestima nema slikanja ni snimanja, telefon se ostavlja. Meni ne uzimaju telefon jer mi veruju budući da sam se s njima dugo družila i nikada ih  nisam fotografisala - zaključila je Gudićeva.

Podsetimo, Dajana se pojavila u filmu 'All-Star Weekend' Džejmija Foksa, a 2022. godine ostvarila ulogu u filmu 'Dyad', redatelja Patrika Flahertija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading