Melina Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Melina i Haris Džinović nedavno su se i zvanično razveli nakon dve decenije zajedničkog života. 

Pevač se često oglašavao nakon razvoda i govorio o detaljima iz braka sa modnom kreatorkom, dok ona sve vreme ćuti. 

- Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla sa njim ne razmišljajući ni o čemu drugom, što je na krajuispalo super... Međutim, sa ove tačke gledišta, šanse da se to desi zaista su male - rekla je Melina jednom prilikom, pričajući o odnosu sa Džinovićem.

Haris, Melina

Foto: Alo.rs

 

Priznaje da su prebrzo ušli u brak.

- Ne znam koliko je ljudi koji su se zaleteli tako kao mi, a da im je uspelo da funkcionišu dugo i dobro... Znate kako se kaže: "Blic brak, ekspres razvod" - dodala je tada modna kreatorka.

Melina Džinović

Foto: Ataimages

 

Podela imovine u toku 

Haris Džinović pre nekoliko dana došao je u Prvi osnovni sud kako bi se najverovatnije nastavio proces u borbi za vilu na Dedinju. 

Iako je kreatorka napustila kuću na Senjaku, još uvek nije poznato kome će ona pripasti, a to nije jedino oko čega će se supružnici sporiti.

Pevač je proteklih godina kupio stan u Parizu, vlasnik je kuće u Sarajevu, stana na Bežanijskoj kosi kao i vile na Senjaku koja je procenjena na 2 miliona evra.

Bivši supružnici poseduju luksuzne automobile, a Haris je finansirao i Melinin modni brend o čemu je i modna kreatorka sama svojevremeno pričala.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading