Irina Vukotić otputovala u Tursku
Foto: Alo/Printscreen

Irina Vukotić bila je u braku sa nekadašnjim rijaliti učesnikom Savom Radovićem sa kojim je dobila ćerku.

Sava Radović bio je učesnik prvog rijaliti programa na našim prostorima 2006. godine, "Veliki brat".

Tokom učešća u ovom programu upoznao je svog današnjeg kuma Marka Miljkovića, ali i bivšu suprugu, tadašnju voditeljku projekta Irinu Vukotić.

U braku sa voditeljkom Sava je dobio ćerku Iskru, a nakon razvoda povukao se iz javnosti i u inostranstvu otpočeo novo životno poglavlje.

Prvi intervju nakon 15 godina dao je za emisiju svog kuma Marka, "Bunker", a tada je javno govorio o Irini

- Mi smo kao vreme, nekada smo super, a nekada znamo... Ali, hvala Bogu da imamo i taj odnos, otvoren, Irina je veoma otvorena i nema dlake na jeziku. Iskreni smo - rekao je tad on.

Irina uživa u ljubavi sa doktorom 

Prof. dr Radmilo Janković, početkom 2023. godine izabran je za novog predsednik Udruženja anesteziologa i intenzivista Srbije.

Prof. Dr Radmilo Janković je i sekretar Evropskog udruženja za anesteziologiju i intenzivnu terapiju, zamenik generalnog direktora Univerzitetskog kliničkog centra Niš, profesor anesteziologije i reanimatologije na Medicinskom fakultetu u Nišu, član republičke stručne komisije za anesteziologiju i intenzivu terapiju Ministarstva zdravlja Republike Srbije, gostujući profesor na univerzitetu u Skoplju, počasni član Rumunskog udruženja anesteziologa, diplomat Evropskog udruženja anesteziologa i nosilac Karađorđeve zvezde.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading